Erotické masáže Praha

Elli Masáže Infinity

Tak jsem to risknul a objednal jsem se dle recenzí na jejich webu k Elli.

Byl jsem mile překvapen, když mi otevřela hodně hezká usměvavá holka Domluva super dal jsem 90min. Bez nějakých dotazů proběhla společná sprcha a už tam jsem byl natěšený jako malý kluk.

Prvních 20min masáž na břiše, kdy mi občas zabrnkala na strunu a zavzdychala do ucha. Když mě otočila na záda, začala masáži prstů u nohou a pokračovala nahoru. Její ruční prácička byla víc než dobrá 😊. Ale nejlepší byl výhled, když hodila pózu 69….Chlapi to byl výhled lepší než z Petřína. Sáhnout si nechala všude, kde jsem chtěl a jelikož nejsem až takový sšmátral, krásně mě k tomu sama ponoukala.

Dokonce jsem si i dobře pokecal, je to nejen hezká, ale i chytrá holka. Jo a byl jsem dvakrát. Za mě spokojenost a klidně přijdu zase. Vlastně přijdu určitě.

Jedna chybka přeci jen byla… Těch 90min bylo krátkých. 😊

https://www.tapky.info/?3317,elli-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG-20210105-WA0002.jpg

3.6 5 votes
Hodnocení recenze
14 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
10 února, 2021 22:44

Ahoj Elli, dobrá recenze:-))). Hele, od kdy nabízíš 69?

Last edited 3 let před by Andrej
11 února, 2021 12:26
Reply to  Andrej

U mne se taky to co popisujes nekonalo u Elli tak nevím( rozhodně si nemyslím že to je její standart), jako souhlas s tím že Elli patri k tomu lepšímu ale zas tedy že by to bylo něco Extra mi nepřišlo

11 února, 2021 07:24

Andreji, ty skarohlide 😀

11 února, 2021 07:43
Reply to  Tony

Za chvili budou mit lidi strach psat pozitivni recenze, ze se do nich pusti Andrej 😀

11 února, 2021 17:07
Reply to  Tony

Hele Tondo, seš vulgární, oplatím ti tedy stejnou mincí. Narozdíl ode mě si na tomhle fóru zatím napsal velký HOVNO, jen tuhle prapodivnou recenzi.Tak se podle toho chovej. Je mi dost nápadný, že by Elli dělala 69, byl jsem u ní víckrát. Asi z tebe byla tak odvařená, že si to ještě po tvým odchodu třikrát udělala.
Králíkárně jsem se sice omluvil, ale stejně si myslím, že některý recenze tady jsou hooodně divný.

11 února, 2021 18:17
Reply to  Tony

No jo, ty seš klasický sosák. Jenom vysáváš informace a necháš ostatní, aby si umastili kalhoty…Jojo, tleskám!

11 února, 2021 21:22

za mne tedy dodatek k Elli ,abych Infiniti jen nehanil byl jsem 2x/ s tím že podruhé jsem původně vůbec nechtěl jít ,ale nakonec po čase a několika málomluvných ruskách ji chtěl ještě dát šanci, protože jak psal Tony co se týče toho jak to má v hlavě srovnané a jak se s ní dá pokecat takřka o čemkoli tak z téhle stránky patří pro mě k top v Praze..(ano i ona se jala vyprávět o chlápkovi se šampanským, to mě ale nezajímá tak jsem ji utnul :-D) , když by se chodilo za tímhle tak patří v Praze k top 3…. masáž napoprvé slušná, na podruhé takřka stejná sice jsme se hned poznali a bylo to napohodu , ale že by byla masáž napodruhé lepší to moc ne (o fous), nicméně být na masážích nováček tak jsem plně spokojen, takže hlavně začátečníkům v klidu doporučím také, zkušené dle mého neoslní… už mám něco odchozeno a co se týče masáží tak znám lepší slečny kde se Elli nemůže srovnávat co se erotiky týče… takže důvod k dalšímu opáčku není, možná když se někdo fakt chce jít vykecat tak je to ta správná volba 😀 (je to jiná a za mne lepší konverzace než třeba Kerol která tu pusu nezavře , když se ji dá trochu záminka o něčem se bavit 😀 a je to na úkor erotiky ( když se ji ale nechá dělat masáž bez zbytečných keců tak ovšem Kerol fakt stojí za to)

A i bych řekl že to Elli je ten typ co hodně dá na ty vzájemné sympatie takže pokud si vyloženě padnete do noty bude to lepší… V Infinity patří do té lepší půlky osazenstva.

Last edited 3 let před by Peters32
14
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx