Erotické masáže Praha

Nelly – Secret Room / Egyptské masáže Pyramida

Na jídelníčku trochu jiné ceny než dřív a přišlo mi že i jiné než na netu, na jednu stranu je to chytré, protože kdo přijde bez přípravy náhodně tak dá víc, na druhou stranu je to sviňárna a další návštěvu si rozmyslim. I když usazení do křesla a nabídnutí limonády nebo whisky mě dost zaskočilo (to mi přijde jako slušný nadstandard), nemile mě překvapil příplatek za to že si slečna veme boty na podpatku, to by chtělo změnit priority, to třeba jinde je samozřejmost. Byla nějaká Terka – 25-27 let, menší postava, tmavé vlasy, nic moc obličej a takový tupě zakulacený nos, tak tu jsem nevybral, Nelly – vysoká štíhlá holka s pěknou postavou, velké oči, krásný obličej, světlé vlasy, věk max. 25, řadu věcí bylo nutno dohodnout na začátku s Terkou, která uměla anglicky a překládala, Nely nic víc než ruštinu nezvládala, ale nějak jsem si s ní pohrál. Otázkou zůstává jestli ta co je v nabídce teď je ta samá co předtím, fotky jsou pravděpodobně celou dobu falešný, nicméně tyhle jsou jiný než byly dřív.

masaze-pyramida-nelly-fake.JPG

1 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
25 ledna, 2021 15:58

u té co je na fotce jsem byl asi před rokem/dva, to co je tam teď, tak je to podle mně úplně jiná a na videu co je profilu taky úplně jiná.

Jinak ta Nelly co byla před rokem/dva měla nádhernou postavu, nádherná prsa a i celkově působila nezkaženým dojmem. Škoda, že už asi nepracuje, rád bych k ní zašel.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx