Priváty v Praze

Míša – Asia privát

Zdravím všechny milovníky asijských dívek. Dostal jsem chuť na mladou Asiatku, tak jsem si domluvil schůzku s Míšou v Asia privátu. Domluva jasná a rychlá a v 10 hodin zvoním a otvírá mi dveře zrovna Míša. Líbání na přivítanou a odvedení do sprchy. Prostor trochu stísněný, ale čistý.

Po sprše přijdu na pokoj, který je v pohodě. Na začátku líbání, mazlení a co mě potěšilo, sám jsem si Míšu rozbalil a pod sexy prádlem krásný hladký tělo bez jizev. Kozičky dvojky ne moc pevný a dole hezký bobřík.

Šlo se na věc, nejdřív orálek takový průměr nic moc divokého. Velim otočka a 69. Kundička mi moc chutnala a hezky hlasitě si to užívala a myslím, že se i udělala,ale to nikdy člověk neví :-). Velim nasadit gumu a nejdřív si hezky zacvalala a přitom M8 povolila ji chytit za boky a napichavat ji na sebe ve slušném tempu. Pak ji sám otáčím na záda a mrdam ji hezky tvrdě a Míša hezky řve, ale zase neodhadnu jestli to neprihrava. Nakonec velím hezky ze zadu, kde ji taky nahrávám co to jde a nakonec super společné udělání ona se celá třese a já strikam do gumy. Na závěr masáž, sprcha, pusa a přání hezkých Vánoc a odchod. Placeno 2000 za 40 minut. Čas dodržen a já odcházím se slušným zážitkem s píchání s mladou asijskou kočkou. Hodnocení kouř 3, mrd 1. Fotky odpovídají i věk +/- souhlasí. Jediné co mi vadilo komunikace horší. Dozvěděl jsem se jen, že je z Thaiwanu.

https://www.tapky.info/?2784,misa-asia-privat-773-050-393-773050393

img0001-1.jpg img0003-2.jpg img0007-3.jpg img0000-0.jpg

3.7 9 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx