Erotické masáže Praha

Lexi – Rabbit Hall

Jeden nedávný postřeh z Rabbit Hall. Na základě celkem pozitivní recenze jsem vyrazil za Lexi. Objednání a domluva proběhla bez problémů. Otevřít mi přišla přímo Lexi, slušná mladá holka z východu z krásnou postavou, v obličeji normální holka od vedle, menší dvojky prsa. Salon je hezky vybaven v tlumených odstínech červené, všude čisto, velké ručníky, dokonce pantofle..-) Slečna po většinu času spíše méně mluvná, s čímž ale žádný problém nemám.

Nabídla společnou sprchu, kterou jsem před masáží s díky odmítl, že si to vyberu až na konci. Dal jsem tělovou masáž za 1600,- a šlo se na věc. První půlka na břiše byla nicméně trochu rozpačitá. Ne že by se slečna nesnažila, ale řekl bych, že toho klouzání po zádech bylo zbytečně moc a postrádalo to víc erotična. Kdyby tuto část lehce zkrátila bylo by to super. Naštěstí bylo alespoň na co koukat, protože na pokoji jsou na obou stranách velká zrcadla. Druhá část už ale za mě byla super, doteky povoleny bez omezení, dobrá mazlivá masáž. Takže po počátečních rozpacích se z toho vyklubal docela solidní zážitek a doporučení ode mě má.

https://tapky.info/?3259,lexi-rabbit-hall-774-910-918-774910918

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Miris_92
8 ledna, 2021 16:54

Chtěl bych se jenom zeptat na to, jaká je s ní domluva, jestli alespoň trošičku obstojně mluví Česky nebo jen Anglicky, případně Rusky?
Děkuji.

9 ledna, 2021 20:47
Reply to  Miris_92

Mluví v pohodě český

16 ledna, 2021 18:34

za mě tedy můj zážitek s Lexi z doby před vánocie dejme tomu podobný akorát na zádech mi to tak dlouhé nepřišlo, to jsem byl příjemně překvapen, zas na druhou stranu 69 tak dlouhá nebyla jak bych čekal .. pokud někoho berou podobné typy slečen tak za doporučení stojí , ale pokud má někdo už osvědčené slečny za kterými se vrací tak ho Lexi nějak výrazně neuchvátí podle mě, ale tohle je i subjektivní.
spokojený jsem byl a a zařadil bych ji k tomu lepšímu co v Praze je ale zase že by se zařadila do slečen k opakování to pro mě zase ne, navíc ti když jde nějaká základní konverzace dobře , tak aspoň já sem měl ten pocit že to prostě bere vyloženě jako práci a trochu větší erotická atmosféra mi chyběla , jak je v recenzích popsáno tak omezení v podstatě nejsou, i jsou tam u pozitivní reakce vypadalo to že nehrané ( to je podle mne jedna z věcí na čem si salon zakládá že ty holky toho chlapům mají dovolit relativně dost, ale když to není správně prožité tak to není ono prostě)
. Já mám radši masérky co to dokáží celkově více ‚procítit‘ a dokáží navodit větší atmosféru v Rabitt Hall jsem byl 2x a tedy narozdíl od ostatních co ho recenzují mi zatím nepřijde nějak výrazněji kvalitativně rozdílný od ostatních ru/uk salonů), možná tou sprchou se odlišují za to palec nahoru .

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx