Erotické masáže Praha

Tina – Matahari

Hodně jsem přemýšlel zda se o tuto slečnu z masáží podělit… jelikož patří do mých Top masérek a takové si moje ego chce trošku uchránit 😀 , nicméně věřím že tu není takový dosah a třeba někomu zprostředkuji Super masáž .

Sice 2200 za klasickou hodinu, ale u tady to za to rád dám. Na začátek tedy musím říct že Tina má super postavu a  je vidět že na sobě maká. Asi se nemusí vzhledem k velkému množství tetování líbit každému, mě to však nevadí ani v nejmenším. Ano má silikony, ovšem  chirurg byl fakt umělec, skvělé dílo. Na úvod opravdu erotická sprcha a ‚stožár‘ stojí hodně rychle. Jedna z mála masérek co ví že zrcadlo není na ozdobu a umě se nastavuje , takže už na zádach to je dobré 🙂 . Celkově je masáž v rychlém tempu , ale v tom nejlepším smyslu – je to jízda. Vystřídá několik pozic a masáž v podstatě nemá od začátku do konce hluché místo.

Doporučení všemi deseti, pokud jste ochotni dát 2200 za hodinku , nevadí Vám tetování a  silikony. Ale v zásadě si myslím že i pokud jste díky těmto věcem na vážkách tak po masáži tady nebudete litovat. Už jsem 2X opakoval a opakovat určitě někdy zase budu.

A jestli za ni budete tak na ni budte hodní to že dělá akčnější masáž neznamená že se můžete chovat jak hovada .. a byla by fakt věčná škoda ji ‚zkazit‘ a od masáží odehnat .

https://tapky.info/?2875,tina-matahari-salon-773-164-811-773164811

tina_012.jpg

4.6 8 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx