Priváty v Praze

Lilu-Privat Prague

Když jsem viděl obrázek, pod kterým figuruje Lilu, okamžitě se mi naply trenky. Tohle je prostě holka mých snů. To mě donutilo vytočit číslo a objednat se.

Lilu podle mě není dívka z fotky, ale je jí hodně podobná, je to opravdu krásná holka! Od přivítání velmi milá. Dohodli jsme 30 min/1600Kč- :-(. Řekl jsem si, že to je příplatek za takovou kočičku adekvátní. Po spršce uléhá vedle mě a tulí se. Pak ale začne frontální útok na ptáka nejdříve ruční a pak orál stylem, že jsem měl dojem, že mi ho ukousne. Najíždí na něj rukama, zubama, jak kdyby byl z křemene. Už jsem byl u pár ťapin a takovej péro masakr jsem nezažil. Nějak se mi postavil a po chvíli jsem zakončil na misionáře spolu se zvukem mobilu označujícího konec akce. Za 30 min od zazvonění už jsem stál před barákem.

Fakt nechápu, kdo Lilu naučil tuhle techniku mučení ptáka a doporučil bych jí, aby od toho ustoupila, protože jinak potenciál má. Já opakovat nebudu a to i kvůli ceně – 20 minut sexu za 1600Kč, to je 80Kč za minutu a to asi fakt neeeee.

Zase, tahle holka má plno od rána do večera a nenajde se tu nikdo, kdo by napsal recku, neuvěřitelný…

https://www.tapky.info/?3345,lilu-privat-prague-732-333-183-732333183

Lilu1-0.jpg Lilu2-1.jpg

4.6 9 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
19 ledna, 2021 21:39

Zrzky, to je moje, mozna zkusim jestli je jeste k mání

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx