Erotické masáže Praha

Elli – Infinity Spa

Holka má na webu salonu nejvíc oslavných recenzí, což je potřeba brát s rezervou, i tak jsem se nechal nalákat. Fotky fake, typově je celkem podobná, jen má mnohem delší vlasy. Míry taky moc nesedí 167/55 nemá určitě, je o něco menší a drobnější. Věk 21 může být, ale nedivil bych se, kdyby jí bylo malinko víc. Každopádně velmi hezká a milá holka.

Co se týče masáže, tak je poznat, že masírovat umí a dělá to hodně ráda. V úvodu mi namasírovala záda jako opravdu profesionální masérka. Po příjemné úvodní masáži pokračuje v B2B, kdy se hezky a hodně těsně tulí a nenápadně se při tom přibližuje na ta správná místa. Po otočce to ale bylo trošku zklamání, tulí se sice pěkně, dává nos na nos, tvář na tvář, zavzdychá do ouška a podobné věci. Jenže nezmění už polohu a připadalo mi, že mě chtěla jen co nejrychlejc udělat. Pipinku si pohladit nechá, ale po masáži už si jí spíš chránila. Taky mi vadilo, že má po celou dobu zavřený oči.

Celkově hodnotím kladně, byl to příjemný zážitek a za vyzkoušení určitě stojí, jen jsem možná čekal o něco víc.

https://www.tapky.info/?3317,elli-infinity-spa-603-373-881-603373881

elli.jpeg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 listopadu, 2020 21:54

asi mi Elii ani nestojí za spešl recenzi byl jsem u ni cca 2 týdny zpět. A souhlasím že to je milá a hezká holka co to má srovnané, a konverzace ve vhodných chvílích jde dobře. Ale co se týče masáže tak se ji nebojím zařadit do průměru.. alespoň u mě to byla dost monotóní masáž , ale postrádala pro mě větší erotiku. Holka se sice nebojí B2B ani se nebrání dotekům ale měl jsem z toho pocit že si jede svůj vcelku jednoduchý scénář a stejně bude vypadat každá jiná masáž.

Škoda přitom holka je i mcelkem ůj typ a musel jsem ji v průběhu masáže trochu brzdit (tady se shodnu s tím že to vypadá že vás chce co nejrychleji udělat, ale prostě rychlou hoňkou ne nějakým nápaditým B2B)
Za mě opáčko ne (už jsem ve fázi kdy na opáčko to musí být pecka) … asi bych napsal neutrálního smajlíka s potenciálem , možná jsme si tolik vzájemně nesedli a s někým jiným v náladě to bude taky o něčem jiném. Vyloženě nechci od návštěvy zrazovat jelikož si myslím že tohle je ten typ másérky co u někoho zaboduje a prostě občas ty masáže jsou více č méně povedené.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx