Erotické masáže Praha

Matahari – Linda

Vytahuji jednu archivní recku, skoro to vypadá , že propaguji Matahari,ale není tomu tak tentokrát rozporuplná recenze, přesto věřím že Linda své příznivce má.

Tuším že to budou cca 2 roky kdy jsem Lindu navštívil(takže to berte s rezervou, třeba se naučila jinak) , to že stále dělá svědčí o určité kvalitě

Vizuální stránka pecka , jako tomu často v Matahari bývá. Ovšem nevím jestli to byl můj pocit, ale tady mi ty silikony přišli až moc tvrdé (ale tvarově super), prostě to nebylo na omak ono 😀 , Takže kdo nemá rád šutry  tak spíše nic moc.

K masáži, no B2B na můj vkus málo ,ale nic hrozného(jen prostě jsem zvyklý na vyšší.

Kde se aspon pro mne Linda vymyká je ruční práce, a to vlastně když porovnám se všemi masážemi tak se mi v tomto vryla. Hraje si s ním dost a dost , ale až hrubě, že to chvílemi nebylo příjemné (nicméně zkušenost 2 roky stará tak třeba už to tak nedělá) , Třeba někomu sedne, já raději trošku jemnější zacházení, nicméně musím přiznat, že oddalování válí mistrně a vyvrcholení bylo velmi silné.

Pro mě opakování Ne .díky tomu že chvílime jsem si to neužíval i když jsem byl uspokojen .

Doporučení pro toho kdo rád silikon a ‚tvrdší‘ práci , nebo ji zkrotí . Pokud tyto věci jsou ok pak doporučuji.

Nebyl u ni náhodou někdo, zda už přece jen nejede něco jemnějšího

https://www.tapky.info/?2286,linda-matahari-salon-773-164-811-773164811

XuwxNSADA6-1.jpeg cuTE1Ure1M-0.jpg

2.8 4 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
einszweidrei
11 října, 2020 10:27

U Lindy jsem byl v loni a moje zkušenost s ní byla v celku pozitivní. Slečna se mi moc líbila, od začátku byla usměvavá, milá…hned jsem věděl, že jsem zvolil dobře. Sprcha před i po nabídnuta a využita. Co se týče poprsí, tak tady souhlasím, vizuálně hezky udělané silikony, avšak tvrdé jako kámen (btw.: byla to moje první zkušenost s umělými prsy, která mě však od případného budoucího výběru masérek s vylepšeným hrudníkem odradila…vím, že jsem po chvíli už ani neměl moc potřebu na ty prsa sahat). Já tenkrát měl jen klasickou erotickou, takže jsem ani moc B2B neočekával, přesto však nějaké bylo. Co se týče ruční práce, tak tam bylo vše OK, o žádné tvrdé zacházení z její strany se nejednalo. I tak jsem ji však právě kvůli oné dobré ruční práci musel v půlce masáže zastavovat, protože jinak bych byl hotový a vytahovat 400 stovky za další kolo jsem fakt neměl v úmyslu. No a to je hlavní důvod, proč nejspíš slečnu již nenavštívím, ačkoliv jsem od ní odcházel spokojen. Tedy cena 2300,- za více vyvrcholení je už za hranicí toho, za co bych byl ochoten své peníze utrácet a to i přes to, že nejsem pravidelným návštěvníkem těchto služeb.
Pro příště upřednostním nějakou novou zkušenost v jiném podniku, byť slečnu Lindu můžu doporučit.

Sabam
12 října, 2020 11:43

V plne krase: (odkaz smazan Adminem) taky jine holky z Matahari 🙂

Admin
Famed Member
12 října, 2020 13:02
Reply to  Sabam

Ahoj, tohle sem prosim nedavej. Holky v CR neinzeruji s oblicejem, to ze se to da nekde dohledat je vec jina, ale nebudem na to tu primo odkazovat 😉
Diky za pochopeni a tesime se na tve recenze 😉

Last edited 3 let před by admin
Sabam
12 října, 2020 13:10
Reply to  admin

ok

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx