Erotické masáže Praha

Jessica – Man – Spa

když se nám to rozjeli tak přihodím ještě jednu z letoška

Man – spa jsem vyzkoušel poprvé a nevěděl co čekat.. podle webu jim odchází holky a otazka jak vydrží… uplně se vzhledem k umístění nedivím.

No překvápko hned na začátku (možná zkušenější ví) ale v podniku nabízí i ‚komplet‘ servis )nevím jestli všechny ale tak nějak předpokládám že ano , tak říkám že možná přiště podle masáže (ale reálně jsem na chvilku zaváhal když už jsem tam byl aspon cenu jsem mohl zjistit) 😀

Jessica samotná má proti mému vkusu o pár kil navíc jen na břiše…( sama říkala že s tím bojuje a uplně nev í co s tím) Mě osobně to nevadilo zas moc .. není to nic hrozného a zbytek se mi líbil a byl ucházející, v obličeji ani ne tak sexy jako sympaťačka 🙂 . Pěkné přírodní prsa. Masáž erotika velká a asi mě chěla navnadit podle uvodního rozhovoru o OB a myslím že jsme si sedli tak mi ho na chvilinku i přelízla (fakt jen chvilku ale) zas si nemyslete buhvíco , ale je fakt že to byl fajn bonus 😀 . Zatím jsem se nevracel ale nějak je zapamatovatelná a to se mi na masážích moc často nestavá, takže možná..

doporučení ano, byt závisí na tom zda máte rádi začínající Milfky a nevadí vám trošku přebytečné bříško (na fotkach není vidět). Nic pro zarputilé lovce modelek, Kdo hledá sympatickou ženskou cop třeba není uplně modelka ale stále atraktivní,  a dokáže využít přednosti a vytvořit atmošku tak ano.

 

Měl jsem obavu z průšvihu ale jedno z příjemných překvapení.

 

 

 

2.png

2.7 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
7 října, 2020 13:57

Byl jsem tam u Sharloty myslím, už tam nepracuje asi, masáž hodně špatná a přístup též 🙁

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx