Erotické masáže Praha

Marion – Matahari

Slibovaná recenze z Matahari na Marion (na Masheru jsem jich měl více tak asi postupně budu pátrat v paměti a dopisovat). Byl jsem u ní loni a to hned 2x.

K Marion, fotky sedí (samozřejmě standartní uprava fotek, ale sedí). Mě osobně nevadilo ale pro hornáky může být potenciální problém že má jedničky, osobně si myslím lehce větší jedničky, ale má tam toho málo no , jinak ale postavička jako lusk a jedna z mála co nerozmazávají obličej. K věku 31 co má webu bych věřil když by napsali 28 tak taky.

Hned úvodní sprcha velmi sexy. Marion je velmi milá slečna která dokáže navodit  pohodovou a přitom erotickou atmosféru. Brala masáž a B2B fakt poctivě kde se dostatečně se věnuje intimním místům. Nečekejte uplně akrobacii ale nuda to rozhodně není . Jako bonus je že mi dovolila doteky uplně všude a tím myslím i  dovnitř (nedělal jsem tam nějaké velké eskapády , ale bez námitek ) (takže se nepoperte ) . Ale osobně že toto by mělo vyplynout a hned ji tam strkat prst když jsem to napsal tady bych i věřil že nemusí být pokaždé reakce stejná…,  mě o toto tak uplně nejde na masážích … pokud má někdo potřebu strkat masérkám prsty vždy dovnitř myslím že by měl navštívit opravdové ťapiny , tady to tak nějak vyplynulo… Ke konci masáže to moc hezky stupňuje. Závěrečná sprcha byla opět super skoro na druhé kolo mít více času. Opáčko bylo potom v podobném duchu s tím že jsme oba trošku více věděli..

Samozřejmě netuším jak velkou roli sehráli nějaké sympatie, ale přišlo mi že se vyzná a bude to podobné skoro vždy.

Takže doporučení jednoznačné , buďte minimálně zezačátku gentlemani,  a nebudete litovat.

Jedno opáčko už vloni proběhlo. Další zatím neplánuji , protože Marion je těsně za mou Top 3, ale kdo ví

https://www.tapky.info/?2306,marion-matahari-salon-773-164-811-773164811

7mXdgwB9XQ-1.png oSYEqRwLu5-0.png

4.2 9 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
2 října, 2020 15:46

Diky !
Jinak historicky recenze ktery uz jsi nekam psal psat znovu nemusis 😉 Ale u Marion zatim neni zadna recenze, takze myslim ze sis myslel zes ji psal ale nepsal🙂

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx