Erotické masáže Praha

Stefanie- Masáže Excelent

Čau lidi, tak já top tady odstartuju.

Stefanie   Masáže Excelent

Objednání v pořádku, prý si mám vybrat mezi erotickou masáží a body to body. Když se ptám, co obnáší erotická masáž, tak je mi jasný, že to bude klasickej vojeb, kdy mě bude holka a to ještě jen jestli se jí bude chtít honit z 2 metrové vzdálenosti, proto beru body. Nikde nemá recenzi.

Ve stanovenou dobu stojím před vraty, otevírá mi pěkná holka, až mi cuklo v péru. Jdeme na cimru, ujišťuje se, že beru body masáž. Žádný velký řeči a mažu do sprchy. Uléhám na pupek, přichází Stefanie a začíná celkem příjemné hlazení zad. Holka ale zarytě mlčí a tváří se zarputile. Hladí půlky, mezi nožky ani omylem. Po 20 minutách otočka, pro zatím polehává, měkoučký, zatím nebyl důvod, aby tvrdlo.

Lehká klouzačka, kozičkama se mi snaží vzbudit jinocha a pak ho bere do ruky, honí a po 10 minutách vítězí. Stále stejný výraz.

Platba 2000- tak to za tohle není málo, do času se počítají 2 sprchy a čekání na masérku, takže celková doba masáže je 30 – 40 minut.

Závěr: Krásná holka, ale chyběl mi lidštější kontakt, za tyhle peníze bych čekal něco víc.

Stefanie.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
7 července, 2020 19:08

Ahoj,

díky za první recenzi. Špatně si hledal, už jednu recenzi má 😉
Bohužel na masheru, takže aktuálně je nedostupna …
https://tapky.info/?3142,stefanie-excelent-masaze-731-884-923-731884923

7 července, 2020 22:15

no snad se databáze recenzí povede obnovit, byla by to škoda ..
je potřeba to psát nekvality je dost a kvalitu je třeba podpořit
btw když jsme u Excelentu chci otestovat jaká bude Isabela doufám že není ´vyhořelá´podobný pocit jsem měl z některých recenzí, navíc mi přijde že už tolik nemasíruje nedávno jsem ji v rozvrhu viděl a ted zas ne… no možná je potřeba průzkum 🙂 .. jestli někdo nemá aktuální info

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx