Erotické masáže Praha

Mia – Relaxpoint 66

A poslední do nových recenzí už jsem dával na masher, ale spíš jako upozornění. Po jedné rozporuplné zkušenosti jsem znovu testnul relaxpoint66 a tentokrát to byl fakt krok vedle

Miu inzerují jako pannu, no asi nejsme nikdo tak naivní, nicméně jde o krásnou Rusku z Petrohradu a vzhledem k průběhu masáže bych jejich panenství úplně nevyloučil.(bez nějaké větší invence).. Po zádech se sklouzne párkrát, Říkám si dobře třeba to rozbalí na břiše přeci jen kvůli zádům tam nechodím , i když dle zkušeností to většinou tak není.No  po otočce snad ještě menší erotično , pár skluzů aby se neřeklo a pak hoňka v kleče téměř mimo dosah, Pro normální opravdu erotické masáži nemají na závěr slečny problém, tady se ale k finále musela dost nadřít, tak říkám že by pomohlo když by zkusila změnit polohu a něčím to osvěžit , s malou reakcí tedy..

Holka fakt krásná jako obrázek zvlášt z toho obličeje mi na začátku spadla brada, ale co s tim že . Nejhorší zážitek letos , A jestli to někdo ze salonu čte .. ne opravdu nám nestačí že je holka hezká, zkasírujem a v pohodě takhle se fakt klientela netvoří.

Doporučení fakt ne , snad jen pro fajnšmekry co rádi Rusky s modelkovským obličejem na nějakou krátkou dobu a mají chut se snažit o prolomení ledů…Možná  teoreticky když by jste si s holčinou sedli/prolomily ledy a dokázali si to odkoučovat, ale pro to abych dělal všechnu ´práci´si fakt neplatím, očekávám aspoň trochu iniciativy .(a pozor česky ještě moc neumí, mě angličtina nevadí ale vhodné poznamenat)

Nejhorší zážitek za poslední rok a v relaxpointu/secretroom mě neuvidí dokud to nezapomenu nebo budu mít slabou chvíli a chut objevovat.

Fotky no možná vytuněné ale  sedí slečna krásná, a co na fotkách není což je tvář je jedna z nejhezčích co na masážích jsou…to je fakt to poslední co bych kritizoval

Tak snad přidá někdo další nové neobjevené slečny ..

https://www.tapky.info/?3148,mia-relax-point-66-728-219-076-728219076

9e9f2710-5692-43a2-b199-9e37e01539a4.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx