Erotické masáže Praha

Lucie – Masáže Luxury

Věk: 25 (může být)
Výška: 165 cm (dejme tomu)
Váha: 60 kg (pochybuji)
Prsa číslo: 4 (souhlasí)
Placeno: 1.800,- Kč za 60 min. (to si okomentujte sami)

Suterén v Lužické ulici na Vinohradech, pokoj se sprchou, WC na chodbě, čisto, útulno, bez výhrad.

Slečně Lucii se bohužel přihodilo to, že během lockdownu poněkud přibrala, takže dnes její postava nebezpečně atakuje horní hranici pojmu „střední“. Nic proti tomu, i baculky jsou na trhu žádány a ceněny. Jenže by to chtělo aktualizovat fotografie a takticko technická data, což se ovšem nestalo. Čili pokud máte rádi štíhlé slečny, stanete se obětí klamavé reklamy, a budete rozladěni. Tohle je ovšem za mě jediné mínus a jsem rád, že jsem i přes výše uvedené výhrady zůstal.

Lucie byla usměvavá, v dobré náladě, vstřícná, empatická… prostě v pohodě. Nabídla mi společnou sprchu před i po (což jsem využil a doporučuji i p.t. čtenářům) a dokonce se hned na začátku zeptala: „Chceš si napřed hrát, potom masáž, a pak zase chvilku hrát, nebo budeme napřed masírovat a přitom si pomalu hrát?“ A stejně vstřícné a milé to i dál. Celou dobu jsem měl pocit, že jí opravdu záleží na tom, aby se mi to líbilo, doteky z mé strany byly přijímány, a hlasitě a vlhce odměňovány…

Možná jsem jen štěstí, a třeba to jindy a s jiným zákazníkem není takové. Ale pro mě to byl jeden z nejhezčích masážních zážitků. A to, že čas byl nejen dodržen, ale i mírně překročen, mě už nemohlo překvapit.

Za mě velké doporučení s malou výhradou (viz výše) a hodně rozesmátý smajlík.

🙂

https://tapky.info/?3578,lucie-masaze-luxury-605-958-304-605958304

07a8d812-6e1f-415c-96b8-364bcade4085-768x1024.jpeg

4 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx