Erotické masáže Praha

Patricie – Climax masáže

Můj druhý pokus směřoval do studia Climax masáže. Objednání bez problémů. Volná byla jen Patricie a tak jsem se objednal u operátorky přes whatsapp na klasickou masáž za 1500.

Dle informací na stránkách je Patricii 35, to určitě není pravda. Tipuji minimálně o 10 let více. To bylo pro mě velké zklamání. Druhé zklamání bylo, když mi oznámila, že nedělá klasické masáže a že nechápe proč jí to operátorka přidělila. To jsem zase nechápal já… mají očividně nepořádek v objednávacím systému. Řekla mi, že dělá je olejovou masáž za 2000 Kč. V tu chvíli jsem se asi měl otočit a jít domů, ale venku pršelo, tak jsem si řekl, že jí dám šanci.

Prostředí salonu je pěkné a sprcha je přímo na pokoji. Zeptal jsem se na společnou sprchu, ale Patricie odmítla s tím, že to mají z důvodu Covidu zakázané…. Už jsem to neřešil a šel se osprchovat sám.

Masáž na břiše byla spíše hlazení, a to jsem ji poprosil, ať trochu přitlačí, že mě záda i nohy trochu po sportu bolí. Na břiše hlazení pokračovalo, tam už mi tolik nevadilo, že netlačí. Snažil jsem se ji dotýkat, ale na její kůži je znát stáří. Prsa jsou umělá a zřejmě staršího vydání, zadek povadlý. Tak jsem raději jen ležel se zavřenýma očima.

Obecně zážitek spíše negativní. Opakování určitě ne. Po opuštění salonu jsem se cítil podvedený, za 2000 to nestálo. Asi jsem se měl otočit na začátku nebo alespoň trvat na klasické masáži se zakončením za 1500. Výsledek by asi byl stejný a 500 bych ušetřil 😉 No, chybami se člověk učí…. Myslím, že by si měl salon aktualizovat věk masérek na stránkách. Nevěřím, že ostatní údaje jsou správné… raději připočítejte deset let u všech masérek. Zároveň si ujasněte, jaký typ masáží masérky nabízejí. Fotografie masérky vůbec neodpovídají realitě a vzbuzují chybná očekávání.

Znovu tam určitě nepůjdu. Škoda, místo a interiér není špatný. Ale, nevěřím jim nic co píšpu na webu.

Snad budu mít příště větší štěstí. Chtěl bych jen pořádnou masáž zad a nohou, pak na zádech trochu rafinovanosti a oddalování, to vše od milé a mladé masérky, které nebudou vadit moje doteky… poraďte ke komu zajít.

https://tapky.info/?3047,patricie-climax-masaze-735-006-009-735006009

PATRICIE-SALON-MASSAGE-CLIMAX-12-2.jpeg PATRICIE-SALON-MASSAGE-CLIMAX-15-1.jpeg pat-1-0.jpeg

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
19 října, 2021 14:15

Jo, velká zlatokopecká trojka salonů ledových královen: Climax, Angels a Excelent 😀
Pro začátečníka je užitečné číst recenze

19 října, 2021 17:29
Reply to  BujnejBertik

Já sem pořád za celou historii nezkoušel excelent 🙈, párkrát jsem zkoušel Isabelu Christin když to dělala, ale nepovedlo se mi k ní dostat a sladit termin už není 😂Angels je taková lotynka jestli náhodou prestotak2x do roka testnu holku co tam nemá recenzi .

Last edited 2 let před by Peters32
19 října, 2021 18:38
Reply to  Peters32

Mám to stejně, taky jsem jí naháněl a nenahnal. Ale nahnal jsem kolegyni Angel Piaff a nelituji. Teď už asi obě holky kojí…

19 října, 2021 19:01
Reply to  Aladar

ja nahnal maximálně Nikky Dream a nic moc 😀 na její obranu trága to nebyla ale nedoporučil bych… ani tahle minulost nemusí být automaticky zaruka

Last edited 2 let před by Peters32
19 října, 2021 16:41

Namátkou Sofie z Luxury když řekneš aby pritlacila podle potřeby , Natalie z infinity, za mě klidně Violette z kralikarna když ji základ řekneš tak mi na ty požadavky sedí a mou poslední dobrou recenzi sakury z extázu ale zase chce si ukočírovat poměr masáž erotika podle přání, všechny zmíněné umí jak masáž tak erotiku a všechny tu mají aspoň jednu recenzi, nejsou to z většiny typické modelky ale Sofie a Natalie se tomu víc blíží, ostatní 2 za mě dokáží vytvořit lepší více hustou atmosféru.

19 října, 2021 16:51

Dobrej odhad! Na to, kolik je v Praze krásnějších, mladších a příjemnějších masérek v přívětivějších podnicích. 😀 Ale mám pro tebe dobrou zprávu, odteď už bude každá masáž jenom lepší, protože hůř už sis vybrat nemohl. 😀 Tahle rašple mi kdysi uštědřila tu nejhorší masáž v životě a to už tenkrát před asi pěti lety jsem jí hádal 45… 😀

19 října, 2021 17:06

Že ještě spamuju, neměla by tahle pálivá Papricie dělat spíš v podniku s názvem Climacterix? 😀

20 října, 2021 14:01

U Patricie sem byl ještě když byl Mahosalon. Hrála si na profimasérku. Ale na pipku si sahnout nedala a jen po člověku jezdila a nakonec vyhonila…. Takže já už k ní také ne.

8
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx