Erotické masáže Praha

LIZA – CANDY SHOP

Tohle se vlastně událo tak, že jsem byl vylosován přístrojem a byla mi přidělena masáž B2B v Candy Shopu. Říkám se, lepší to už nemohlo být; přiberu si k tomu něco navíc, aby salón a masérka nebyly škodný. Horší to už bylo s výběrem termínu, ty masérky se skvělými recenzemi jsou dlouho vybookované a salón sám rozpis uvádí jen na 4 dny dopředu; škoda. Volno bylo na pátek 13; říkám si, snad to nebude malér a vybírám Lizu; blond slečnu už jsem dlouho neměl. Volno měla na Vinohradech, mám tuhle lokalitu radši, dole v Praze je vždycky moc čumilů okolo. Beru termín dopoledne, slečna recepční si mě prohlíží, mezi tím tam prochází další dvě slečny, no to moc rád nemám. Líza prý připravuje šmajchlkabinet.

Konečně přichází a s ní wow efekt; blond kočka s dlouhými vlasy, štíhlá, že má na sobě černý průsvitný župan s černým spodním prádlem jsem začal vnímat až cestou chodbou, kdy se přede mnou vlnila. Zabočujeme do vybavené masážní místnosti s rozlehlou postelí, a v rohu s velkou sprchou. Teplá voda už funguje. Tady začíná přivítání, objetí, pusa a pokyn k pomoci svléknutí toho malého nesmyslu, co nebude zapotřebí. Bezva; atmosféra se blíží k bodu varu. Společná sprcha, ulehnutí a masáž zad olejem tak akorát. Hned k tomu body to body, cítím bradavky a rukou zajíždí mezi nohy, aby dosáhla na vše vespod. Nohy, záda, krk a masáž zad končí po 20 minutách a prý už otočka.

Slečna na mě nasedá, takže dosáhnu na prsa a ona natírá a masíruje horní část i s kamarádem, velmi jemně; po chvíli se otáčí, opět nasedá a vlastně po něm jezdí, že si úplně nejsem jist, kde už je. Tohle asi dlouho nevydržím, tak prosím zvolnit, ale to jsem asi neměl dělat; zvolnění masáže kamaráda je strašná věc, takže skučím slastí a zatínám zuby; Líza se směje. Otáčím ji na záda a obvykle mám zkušenost, že masérky sevřou nohy, aby je tam člověk nemohl pohladit. Tady je to jinak; Líza pokyne, abych si sednul mezi roztažené nohy a začal se jí věnovat. Zvukový doprovod je k tomu slyšitelný. Po chvíli mě stáhne na sebe a ležíme na sobě vlastně taky B2B s tím, že oba máme co dělat, aby to nešlo dál. Pokračujeme na boku a ona mě pomalu dokončuje. Rozhodně má cit, kdy přidat, povolit a jak s kamarádem zacházet. Nakonec sprcha samostatně a málem bych zapomněl, placení až nakonec.

Líza je mladá slečna s dobrým jazykovým vybavením čeština i angličtina. Skutečně krásná a v současné době i lehce opálená, velká paráda. Jak tady občas někdo napíše; chovejte se k ní slušně. Co se týče fotek na webu, trochu jí ubližují, v reálu vypadá lépe.

Doporučení rozhodně; hodnocení super kladné; opakování určitě.

Příplatek k výhře – pussycat masáž za 500.- ; 60 min.; a samozřejmě něco navíc.

https://www.tapky.info/?4552,liza-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

liza_1-0.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx