Erotické masáže Praha

Melissa – Mona masáže

-Objednání složitější než ve velkých salonech, nemají na webu rozvrhy. Na webu mají rozsah jak dělá přes týden a o víkendu. Vůbec to neodpovídá, nemusí dělat, nebo naopak dělá v úplně jiných čase. Neřešte, rovnou se ptejte na konkrétní aktuální situaci.
– Samotná komunikace je zase super bez záškubů.
– Lokace je na kraji Praha. Dopravně přezdívaná peklo Uhříněves. Salon se nachází v relativně nových stavbách, parkování je všude dost. Pro vstup jasné instrukce jak zazvonit. Čekání dlouhé, několik minut, ale nikdo nebyl v okolí.
– Samotný prostor je taková špeluňka. Někde to bývá jako technické místnosti, tady developer i podle okolních dveří udělal malé „bytečky“. Garsonka s prostorem na postel a víc se tam nevejde. Koupelna překvapivě prostorná třeba 40% prostoru.
-K samotné masérce to nejdůležitější se zásadní věcí. „Forma“ vůbec neodpovídá fotkách. Prsa velká to odpovídá. Bohužel jsou buď fotky upravené, nebo focené před drahnou dobou, má výrazné břicho. To tak že v oblečku viz fotka má prsa a pod tím úplně stejně velkou bouly. Vím měl jsem udělat otočku, ale když už jsem udělal takovou výpravu, tak takovou holku zkusím. Není to můj typ, takže na masážích určitě a v realitě taky neměl holku s takovou vanou.
– Sprchy samostatně, platba předem. Holka sympatická, česky úplně v pohodě.
– Neudělal jsem na základě vizuálna otočku, takže popis průběhu masírování by nebyl fér. Když tam z vaší strany chybí zájem, tak je to asi i pro masérku těžší. Masáž mě neurazila, nenadchla. Prostě klasická B2B, nic navíc, nic speciálního.  Ruční práce chvalitebná.
Intimní masáž 2200 60min

Nemá profil na tapkách

neutrální smajlík, pro salon mračík 🙂

132869b4-d3ab-4234-b5cf-d9076d6a92b6.webp

2 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx