Erotické masáže Praha

Ester – Studio Le Velour

Jedná se o moji první recenzi zde na stránkách, pakliže od mé první návštěvy masáží tohoto typu uplynuly zhruba dva roky. Ale o těchto stránkách vím už relativně dlouho a i zde čerpám případnou inspiraci, rozhodl jsem se zde zaregistrovat a přispět svým příspěvkem ostatním.

Rozhodl jsem se navštívit Studio Le Velour, které sídlí na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Objednání proběhlo bez problémů přes rezervační systém a přesně na objednaný čas jsem byl vpuštěn dovnitř. Návštěva se uskutečnila večer dne 23.9.

Tento podnik jsem již navštívil minulý rok, ale z masáže jsem měl spíše rozpačité dojmy. Tentokrát jsem si vybral slečnu Ester, která je v podniku úplně nová, věděl jsem, že je nová, ale že budu její úplně nový masážník, to jsem fakt netušil .

Ester je velice sympatická slečna se sportovní postavou, která se profesionálně věnuje klasickým masážím a je to poznat.

Přivítání bylo milé, byl jsem poslán do sprchy, která je zde samostatná a pak po návratu probíhá seznamovací rituál ve stoje s masérkou, zřejmě podle místních zvyklostí.

Jako masáž jsem si vybral jejich tématickou akci svůdné paní učitelky a byl jsem zvědav, co mě čeká. Myslel jsem, že mě bude paní učitelka zkoušet, ale naštěstí k tomu nedošlo. Dostal jsem jen za úkol svléknout masérku a byl jsem zařazen do mateřské školky.

Masáž samotná začala velice jemnou, avšak profesionální masáží zad a krku. Slečna Ester určitě masírovat umí. Její masáž byla velmi příjemná, slečna je ochotná a ptá se, co se mi líbí a co ne.

Pak následovala krátká masáž body to body a otočka na záda. I masáž intimních partií byla velmi příjemná, ale slečna paní učitelka byla trochu smutná z toho, že jsem jejímu šarmu i hrátkám odolával a nakonec i odolal.

Slečna Ester je moc hodná a ochotná a i já jsem byl pochválen, jako vzorný a hodný žáček mateřské školy a vysloužil jsem si postup na základku. Sice jsem se jako malý masážník dožadoval odvozu v kočárku, ale nebylo mně vyhověno.

Myslím si celkově, že masáž byla velmi příjemná a slečna působí velmi vstřícně a se zápalem se těmto masážím věnovat. Řekl bych, že slečna má skvělý potenciál být skvělou masérkou v tomto oboru. Ostatně tantře se prý věnuje roky.

Když to shrnu – jednalo se o masáž svůdné učitelky s body to body na 1h, cena 2400Kč

Jistě mě bude potěšením slečnu navštívit i někdy v budoucnu. Hlavně k ní buďte hodní a slušní, ať ji neotrávíte.

Celkové hodnocení .

777 317 249

Ester | Studio Le Velour – erotické masérky Praha (levelmassage.cz)

image_123650291_2-38.webp

2.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx