Erotické masáže Praha

Diana – Fantazie Massage

Na Fantazii se pějí ódy (a řekl bych poměrně oprávněně), ale tohle byl krok vedle. Měl jsem chuť na mladou štíhlou tmavovlásku. Ve Fantazii měla volno Diana, recenze byly vlastně fajn, tak jsem pelášil. Buď jsme si totálně nesedli, nebo vám, kteří jste dali usměvavého smajlíka, stačí ke štěstí, že vidíte mladou docela pěknou holku. To je asi zhruba to málo, co mi Diana nabídla, ale popořadě.

Popis místa už notoricky známý u zastávky. Chvilinku jsem čekal po zazvonění a ve skle dveří vidím starého pána, jak pochoduje kolem a mlsně kouká mým směrem. Vsadím se, že věděl, a třeba tam zapadl za jinou masérkou minutu po mně, ale s tím prostě musíme počítat.

Plechové dveře suterénu otevírá Ukrajinka. Běžný jev v tomto sportovním odvětví. Ruku podala jak leklá ryba, nepřítomný výraz. Normálně bych už tušil problémy, ale v ostatních recenzích se psalo, že zrovna první dojem je takový vlažný. Přišla mi taková dotčená, že ji vůbec někdo otravuje i dost nervózní jako začátečnice zároveň, byl jsem ten den první, takže těžko mohla být unavená po vás.

Jdeme na pokoj, taková sklepní kóje no, nic kvůli čemu bych psal z hor domů. Podává mi obligátní menu, abych si vybral. Snažím se držet konverzaci, vtipkuju. Ptám se, jakou má ráda masáž. Ona ukáže na masáž mix. Říkám, tak dáme tuhle. Na pussycat mě přejde chuť, když je holka jako psí čumák.

Ptám se, jestli platí takový ten dopolední happy hour.Ona kývne, že ano. Platím, svlékám se, ona se odchází připravit. Nedostal jsem ani prostor dělat, že chci s ní do sprchy, jak prchala. Po očistě jsem několik minut čekal na matraci, jak už je taky tamní kolorit. Musím říct, že bez řečí přinesla peníze po rozměnění, dával jsem větší bankovku a schválně čekal, zda přinese nazpět. Tím získala plusové body. Sundala ručník a postava podle mého gusta, zadek, že bych s ní dělal spoustu jiných věcí, menší prsa, vůbec mi to nevadilo, bradavky krásné věšáčky. Jo, holka je to fajn stavěná, ale tím pozitiva končí.

V obličeji tuctová, řekl bych, že určitě přifouklé rty. Zase naprosto nesmyslně, protože většině holek to stejně spíše ubírá. Tohle je taky ten případ.

Lehám na břicho, ona se pouští trochu taky do konverzace. Mluvíme česky, i když ona dost lámaně. A postupně se začínám nudit. Podezírám ji, že vlastní firmu na masážní oleje, protože mě pocákala úplně neskutečně, což nesnáším. Mám radši méně než více oleje.

Samotná masáž? Takovou nudu jsem dlouho nezažil. Masíruje lokty lopatky. Strašně moc se vyžívá v masáži lýtek. Proč asi? Pochopitelně mi u toho klečí u kotníků, abych se jí nemohl dotknout. Prostě dělá vše pro to, aby to přetrpěla s co nejmenšími „ztrátami.“ Pak se teda taky polije olejem a jde na „body2body.“ Je to drobná holka, ale prostě to neumí, nemá to v sobě a bolelo to. Normálně mi nevadí, když si na mě lehne holka, co má o 15 kg víc, ale tohle byl průšvih. Když vám po páteři jezdí kolenem, není to úplně pecka zážitek. Postava jako lusk, koukám na vyšpulený zadek v zrcadle, ale můj panoš dole prostě netvrdne z té sterilní atmosféry a jejiho výrazu, jakože chce být kdekoliv jinde. Hrůza a děs.

Po otočce jsem doufal v rodeo. Všude mě polila, to jí jde nejlíp a místo toho, aby začala zepředu s body2body, nebo čímkoliv erotickým aspoň v náznaku, tak mi prosím pěkně začala hladit hruď v pokleku vedle mě, ale zase dost daleko,aby na mě sotva dosáhla. Jestli se otřela o penis dohromady tak pět sekund, tak je to hodně.

Zhruba po třiceti minutách utrpení jsem to ukončil, byť jsem měl zaplacenou hodinu. Říkám jí, že končím, že mě nebaví a zvedám se. Ona absolutně nechápavě říká, „Co?“ Zopakoval jsem to. Jo a to mi ještě na začátku masáže řekla, že to dělá tři roky. Vypadala, že to dělá tak od minulého týdne a není s tím vůbec ztotožněná. Tak se urazila, asi nečeká, že někdo bude mít koule na to se zvednout a jít. Jdu do sprchy, rychle na sebe naházím hadry, v hlavě jsem naštvaný, že jsem zase vlezl do pěkné pasti. Nedohaduju se o peníze, že bych rád zpět třeba polovinu. Nemám na to fakt náladu, odcházím bez rozloučení.

Tohle fakt nešlo. Udivuje mě, že holka s takovým přístupem, zrovna v Praze, kde je konkurence velká, obstojí. Mohl jsem jí nesednout fyzicky, to se stává, ale já nevěřím tomu, že je schopná extra obrátit. Prostě to v ní není. Takový je můj názor. Buď to z principu masérku baví a pak je to krásné a snaží se, i když pro ni není dotyčný zrovna sexsymbol, nebo to dělá jen pro prachy a pak to vypadá nějak takhle.

Název masáže: erotický mix

Délka: 1 hod

Cena: 2000 Kč

https://www.tapky.info/?4747,diana-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

🙁 (špatná, propadák)

diana.webp

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx