Erotické masáže Praha

Paula – Paula Masaze

Již dlouho jsem toužil se podívat do velice chválených komnat Pauly v Podolí a myslím že návštěva předčila mé očekávání, čtěte dále… 🙂

Objednání

Proběhlo přes SMS, stručně a efektivně, původně jsem chtěl k Timee (plno), ale padlo to na Paulu, protože se jí uvolnila hodinka při jinak jejím plném kalendáři kdy myslím že pracuje jen 3 dny v týdnu a klient se musí ideálně objednat několik dní dopředu aby na něj vyšla řada.

Příchod

V pořádku nalezeno, odemčené dveře, první patro, bílé dveře, zazvoním, nenápadně otevře Paula a není za dveřmi téměř vidět a až pak vykoukne. Velice mile mě pozve dál, nabídne drink a vysvětlí základní pravidla, taky malý pohovor.

Místo, masérka a průběh služby

Byt je to maličký, ale přesně dělaný pro tento typ businessu, fajn dekorace, zejména v hlavním pokoji je to vkusně vyšperkované a dodává to fajn atmošku.

Paula je vyzrálá, krásná žena menší postavy s proporcemi akorát. Je nadmíru energická, zlobivá, hravá, výborně si s ní pokecáte o čemkoli chcete.

Ale od toho tady primárně nejste, takže od pokecu se to náhle zvrtne v to, že se navzájem začneme vysvlékat a to velice sexy formou.

Poté si vás povede přes kuchyň, kde vás ještě poškádlí a jdete do hezké koupelničky s prostornou sprchou, voda krásně hned teplá.

Hezky si vás omyje, když si to přejete, troufám si říct že tady už může proběhnout první kolo, ale já si to nechal na konec masáže. A tady začínám i s dirty-talkem, což jsem ještě na masážích nezažil a sakra, to dodá ještě lepšího zážitku když to masérka umí. A Paula umí, velice.

Poté přesun na futon co si vás osuší, hudba velice spirituální, klidná, ta mi přesně vyhovuje oproti jiným salónům. Líbí se mi jak mě Paula oždibuje, pusinkuje na nos, ale samozřejmě líbání je no-go a naprosto chápu.

Masáž zad nekompromisně na sílu, žádné hlazeníčko, to se mi líbilo. Nezapomíná projíždět rozkrok. Nejdříve na sucho, poté horký olej (velké plus oproti některým salónům, které se ani neobtěžují ho nahřát a za mě to kazí zážitek). U toho vás svádí, špitá do ouško, cumlá lalůčky, no vše pro vaše blaho. Jezdí po vás tělem, krásnými prsy a prdelkou.

Poté otočka a začíná to největší tóčo jako vystřížené z vašeho oblíbeného porna. Výborně imituje “jazyk na žaludu” prsty a zvuky, opravdu přesvědčivě, do toho přidává dirty-talk a když budete chtít a zeptáte se – umí VÝBORNĚ role-play, zahraje vám roli něčeho, čeho byste se jinak třeba s partnerkou styděli říct (to jí prý baví, hlavně když může hezky potrestat))

Dává všanc celé své krásné tělo, prsa, bradavky, hlazení po micince a mírné kroužení a přivede vás do slastného cíle. Proběhla i zkouška masáže prostaty a footjobu – ujasnili jsme si ale že na to nejsem, rád jsem to zkusil. 🙂

Poté utření, pomazlení, klábosení, mírně zlobivá sprcha. Drink, platba, finální pokec, myslím že jsme to dali mírně přes čas – měl jsem dojem že na to tolik nedbá a je to hrozně fajn.

Závěr

Minule jsem popisoval Jasmin z Erotic Spa jako svůj nejlepší masérský zážitek.. to se tímto dnem mění a Paula svítí na první příčce jako ta největší hvězda! Je to masérka, kde se vás klientský vztah může velice zajímavě rozvíjet a budete se vždy rádi vracet. Nabíhejte na profil a piště/volejte, tohle musíte fajn zažít. Mám teď pocit, že už nemůžu jít kamkoli jinam, laťka byla nastavena moc vysoko. 🙂

 

Hodnocení

Typ masáže: 60 min, B2B, údajně pro všechny stejná

Kompletní cena: 2500 Kč

Odkaz na masérku: https://tapky.info/?1734,paula-paula-masaze-704-473-033-eroticka-maserka

 

Buďte na masérky gentlemani, ale nenechte se o*ebat. 🍷

paula_08.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
19 září, 2024 20:43

Paula je a byla opravdu vždy skvěla! Škoda jen, že nikdo nemládneme 🙁

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx