Erotické masáže Praha

Mia Infinity

Začal jsem mít chuť na něco neodzkoušeného, tak brázdím po netu a vybírám novinku z Infinity masáží slečnu Miu. Operátorka se mě snaží navést, ale zkušeného orla netřeba učit létat. Infinity navšťevuji po několikáté. Mia mi otvírá dveře v černých šatech a dává mi polibek na přivítanou. Je to cizinka, ale s domluvou není žádný problém. Nabízí společnou sprchu a já ji přijímám. Dříve jsem společné sprchy na začatku odmítal a vůbec nevím proč. Už to dělat nebudu. S Miou se pěkně umýváme a já si užívám pohled na její tělo. Výška 170 cm sedí dle webu, holka je hubená, prsa velikost zhruba 2 tak akorát do ruky. Také si je v rukách ihned otěžkám. Mia má světle hnědé vlasy a oči jak studánky, pusu má natřenou červenou rtěnkou a zahlédnu i decentní tetování. Holce to opravdu moc sluší. Věk 25 let odpovídá. Ve sprše dojde k důkladnému umytí a dochází už ke stojáčku😀.

Po sprše ulehám na matraci a začíná masáž zad. Průběh je předpisový. Nejdříve dráždění nehty, poté trocha oleje a masáž všech partii. Nakonec se potírá masérka olejem a začne celotělová masáž, kde jsou využíváný všechny části těla masérky. Na začatku používá prsa, poté ale i přitvrdí a nemá problém použít lotky i kolena. Tvrdší to mám rád. Ale neustále mé drží v pozoru rukou šmátralkou 😀 za vrchol této časti považuji to, když po mně začíná jezdit jejím sexy zadečkem. To bych zvládl mít do nekonečna.

Po určité době zavelí a já se otáčím na záda. Začíná podobný průběh jako na břiše, jen s výjimkou, že už se přímo věnuje jednou rukou penisu, dá se říct, že už ho do finiše nepustí z ruky. Na Mie se mi líbí, že se dokáže ukázat, takže v zrcadle nebo na přímo si užívám pohledů na její tělo. Nejvíce mě dostává do varu, když mi roztáhne nohy a jezdí po mě celým tělem od shora dolu a vždy mi nahoře dá pusu na čelo. Masturbace penisu prsy to je něco pro mě. Nakonec si mi sedá na břicho a vyhoními ho do poslední kapky. Vše po sobě uklidí a sama od sebe zavelí, že jdeme do sprchy.

Ve sprše mě opět celotělově myje a když vidí, že ještě neumřel a staví se, tak ho vezme ještě jednou pořádně do ruky a vymačká z něho poslední zbytky. Jak by řekl klasik, toto jsem opravdu nečekal 😀

Miu musím pochválit a dát ji jedničku😀 holka je krásná, usměvavá, sympatická a moc sexy. Opravdu jsem si to užil. Dvě zakončení vždy kvituji.

Infinity mix

60 minut

2300 kč plus 300 za pěkné okamžiky 😀

https://www.tapky.info/?5241,mia-infinity-spa-603-373-881-603373881

🙂 samozřejmě doporučuji

1000008468-0.jpg 1000008469-1.jpg

4.2 5 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Wowboy
17 září, 2024 12:20

To je děsný ty dýška.  🙄 

17 září, 2024 15:53

Mmmm, tahle slečna mě taky velmi zajímá. Akorát jsem zkusil tu druhou novou slečnu. Emma. Fun fact: teď je nová slečna: Emma i v Tantra clubu. Prosím běž a zkus ať máme porovnání 😃 jestli to je ta Emma z Infinity/Erotic spa nebo ještě úplně jiná masérka, hihi.
Tak či onak, díky moc za recku. Určitě se stavim

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx