Erotické masáže Praha

Azalea – Fantazie massage

Azalea ve Fantazii, je milé děvče. Akorát bych řekl, že je taková introvertka a když vy nezačnete o něčem mluvit, tak ona sama nic moc neřekne. Nevím čím to bylo. Možná to bylo prostě jenom mojí specifičností a odlišností. Úvod byl v takovým klidnějším tempu. Neřekl bych úplně, že to bylo něco extra special supr, ale potenciál tam je.

Přišel jsem na adresu, a otvírá mi fakt moc sympatická asiatka. Hnedka se představuje. Já po vteřině úžasu taky říkám svoje jméno. Přijde mi, že fakt si holka se mnou sedne. Nebyla mi nijak nepříjemná nebo že by její první masáž byla nic moc. V tomhle podniku se nemůžu splést. A tak jsem si řekl, že proč ne. Přijde mi, že je to fakt moc fajn adresa. Navíc Fantazii mám jenom pár minut od baráku, respektive nějakejch 25 – 30 minut autobus a pěšky/tramvaj. Takže jsem tam moc rád. Co se týká slečen jako takových, zatím určitě můžu doporučit Lunu, Sáru, Lili a teď také tu Azaleu, neboli zkráceně Azálku. Jak jsem už napsal předtím, tak je to taková tichá dušička, se kterou může bejt po pár setkáních docela sranda.

Přišli jsme na pokoj a slečna se mě jen zeptala jakou chci masáž a případně jaké extras. Vzal jsem french kisses a bylo to odvázně sexy. Sprchu jsem si teda hodil sám (chvilku jsem čekal jestli za mnou tenhle malej stydlínek) dorazí a vrhne se tam na mě nebo jak to bude vypadat. Nakonec teda sprcha jen sám a šup na b2b.

Azálka začala velmi příjemnou masáží nohou, která nebyla sice moc erotická ale zato velmi důsledná. Příště si masáž nohou musim trochu zkrátit. Někdy ale i masáž nohou a zad přijde vhod. Záleží jak se který pán cítí. Tady mi to přišlo takové velmi relaxační. Ale to neni nic proti slečně. Spíš, že body to body je u každé holky úplně jiné a sám nevim, jaká slečna to jak má. A je dost možné, že s postupem času a při více seznámení a dalším a dalším setkání, dostaneme od té a oné slečny bližší a osobnější masáž. Už jsem měl velmi krásná setkání a sessions s Lili, Sárou i Lunou. Tady mi to v případě nové slečny zas tolik nevadilo. Slečna je moc fajn, velmi empatická a progress tam určitě stále je. Jak jsem řekl dopředu operátorovi, tak to byla seznamovací hodinka a půl. A myslím že to bylo všechno v pohodě.

Po otočce jsme se už začali jemně vášnivě líbat a holka to umí a nejsou to jen takové ty laciné pusinky co občas známe od některých holek.

Oceňuji u Azálie to, že po happy endu mi řekla že máme ještě 20 minut a co bych si přál, jestli druhé kolo nebo co chci namasírovat.

Řekl jsem, že chci namasírovat ruce ale to ona možná jen přeslechla a vrátila se k nohám. I tak to bylo ale skvělé a nádherně procítěné. Tuhle kočku můžu doporučit všem začínajícím kolegům a těm, který si radši užívaj masáž než že by si chtěli povídat, hihi.

Při závěrečný sprše mě ještě zkoušela podráždit ale už se bohužel nepovedlo. Nic se nestalo. Slečna udělala co měla, masáž s Azálií stál za to.

Doporučuji: Ano

Opakovat: Spíše ano

Body to body

90 minut

2600,- (+ extras 700,-)

https://www.tapky.info/?5189,azalea-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

Celkově hodnocení masáže: 🙂 (super, skvělá)

Capture_One_Catalog0141-0.webp Capture_One_Catalog0106-1.webp

2.7 3 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
13 září, 2024 20:27

Filipe, zase se ti podařilo napsat recenzi o masérce, která mě moc zajímá. Nevíš odkud pochází? A co postava? Těch 65 kg se někde projevuje? Nebo jen tak v dobrém? 😀

13 září, 2024 23:49
Reply to  prosteFilip

Ok, Adel je v pohodě. Podle fotek bych Azalei 65 kg fakt netipoval, vždyť to je víc než má Sofie a ta má už jen v té hrudní výbavě pár kilo navíc 😀 Osobně nemám nic proti vyšší váze slečen, hlavně když se to hezky rozloží 😛 65 není zas tak moc, ale ani málo.
No ale neodpověděl jsi, jestli jsi dostal z Azaléi informaci o jejím původu? Pokud je to Kazachstán nebo Kyrgyzstán, tak tam letím a je mi jedno, že je introvert. 😀
PS O Olivii ještě napíšu, ale nějak se k tomu nevím dostat. S ní jsme si fakt dobře sedli a ano asi nebude pro každého, ale měl jsem pocit, že si to se mnou taky upřímně užila a to je pro mě někdy důležitější než cokoli jiného.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx