Erotické masáže Praha

Ketrin – Luxury Grand

Usmálo se na mě štěstí a vyhrál jsem v místní loterii masáž zdarma. Takže plán na víkend je jasný a s radostí do Luxury.

Objednání klasicky přes Whatsapp bezproblémové s rychlou odezvou na zprávy.

Zaujala mě nejdříve Nina, ale bohužel v průběhu měsíce zmizela úplně z nabídky, tak volba padla na Ketrin.

Přijíždím na Žitomírskou a píšu na WA. Čekám chvilku venku, nebot se v domě asi provozuje Airbnb, tak vchod blokovala skupinka 4 frantiků, který se dojemně loučili. Až se situace uklidnila otevírá mi samotná Ketrin a pozívá mě dál do bočního vchodu do salonu.

Asi mám štěstí, ale vždy vychytám v Luxury jejich největší pokoj, který je možný vidět na webu. Už při vstupu do pokoje hrají správný eroticky zabarvenější songy z velkého reproduktoru.

S Ketrin vyřeším jen objednání drinku a výběr solo nebo společný sprchy. Jasný, že vždy společná Mezitím co se vysvleču, dám rychlosprchu, tak po chvilce přichází Ketrin a nese sebou skleničku Coly.

U sprchového koutu odkládá osušku a jde se připojit. Vzhledově je Ketrin raketa Sametová pokožka, prsa akorát do ruky a pěkná prdýlka k tomu. Nejdříve se vzájemně hladíme. Ketrin neváhá a doteky sjíždí dolu a začíná mi ho honit, zatímco si hraji s jejíma kozičkama. Krasně jí reagují bradavky. Požádá mě o otočku. Umyje mi záda, ale hned na to se ke mě přisaje kozičkama. Rukami mi projíždí hrudník a svůdnými pohyby sjíždí až na partie a začíná další honění. Ketrin to má v sobě  a umí navodit pořádnou erotickou atmosféru.

Potom, co si mě takhle připravila se mi těžko lehá na futon. Ketrin na mě jejím ikonickým/zajímavým způsobem rozlévá olej zejména na spodní část těla. V zrcadle koukám jak si sním polévá kozičky. Ketrin neváhá a rukou šmátralkou rozmazává olej po mém zadku, vnitřní straně stehen až smyslně zajíždí na partie. Ketrin na to rozjíždí B2B kozičkama/bříškem a rukou stále útočí na partie až jsem nucen se nazvedávat. Ketrin si na mě sedá a znovu provádí B2B horní časti zad, kde nezapomene lehce promasírovat krk. Projede dlaněmi moje ruce a lehce zavzdychá. Nakonec této břišní pasáže se přesouvá na bok a s prdelkou vystrčenou do zrcadla, kde se mi dostává k parádním výhledům na kundičku provádí závěrečné B2B kozičkama.

Ketrin mi sdělí, že se mohu otočit. Otočka časově dosti brzy cca do 1/3 času od vstupu.

Ketrin neváhá a rozlévá zase jejím ikonickým způsobem olej kolem partií a vrhá se na lehké honění. Po chvilce se ke mě sklání a rozjíždí B2P kozičkama. Natahuje se více ke mě a nechává mě hrát s jejíma hezky reagujícíma bradavkama. Hnětu její zadeček a prsty jí zajíždím na kundičku. Ketrin se více posouvá at mám lepší přístup a do toho mě honí. V zápalu erotiky dostávám pusy na krk. Celá tahle seance je vedena lehkým vzdycháním od Ketrin. Pak se překlání na bok a s rukou na jejím zadečku/kundičce provádí B2B kozičkami z boku. Následuje změna na 69. Ketrin veme do ruky olej a pocáká si s ním zadeček. Pečlivě ho roztírám po zadečku a kundičce a opět si společně hrajeme. Po chvilce mi sedí kundičkou na břiše. Opět si hraji s kozičkami a siluetou Ketrin. V zrcadle pozoruji změny ručních technik a Ketrin jich rozhodně nemá málo. Po chvíli provádí B2B v 69 klínem v bezprostřední blízkosti od penisu. Zajímavý to pohledy Poté si přesedá na bok, ruku mám stále v jejím klíně a zas si společně děláme dobře. Nakonec 69, kde mě několikrát dohání na hranu, ale už to nedávám a přichází má exploze. Ketrin nikam nespěchá a až po chvilce skáče pro ubrousky.

Ketrin se ke mě přitulí po boku, ručku omotanou okolo jejího pasu a hladím ji po zadečku. Ketrin mi to oplácí a hladí okolo partií a břichu a do toho si povídáme o všem možném. Po chvilce se ptá jestli dáme sprchu. Při závěrečné sprše mi umývá zbytky oleje na zádech. Sprcháč nanáší opět na partie a pořádně je vymydlí. Nakonec si ještě pohraji se zadečkem a kozičkama, ale bohužel naše setkání se blíží ke konci, tak jen oblikačka a PAPA Ketrin.

 

Závěr:  (super) S Ketrin to není tolik o masáži, ale zejména o erotice, kterou ona rozhodně umí vytvořit.

 

Typ masáže: klasická erotická masáž

Délka: 60 min

Cena :  0 (jinak 2100 kč)

https://tapky.info/?3252,ketrin-luxury-grand-605-958-304-605958304

ketrin_11-1.jpg ketrin_061-2.jpg 57e81fad-f0e5-43da-9652-504af7871e3d-scaled-3.jpg ketrin_043-0.jpg

5 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx