Erotické masáže Praha

Zahajovací, shrnující komentář

Tak vás zdravím, pánové masážníci. Po krátkém čase jsem se rozhodl se také podělit o své nevelké zkušenosti s masážemi.

Chodím na masáže asi 2 roky. Za tu dobu jsem měl asi 10-12 masáží. Už nevím.

Začal jsem v Rabbit Hall se Stellou. U ní jsem byl asi 5-7x. Co říct. Je skvělá. Ví co dělá a užívá si to. Ostatně, zdejší recenze to jen potvrzují.

Pak jsem si řekl, že bych mohl poznat jiné podniky a jiné masérky. Kde jsem byl, si mnoho již nepamatuji. Asi bych si vzpomněl, když bych na to znovu nějak na netu natrefil. Byly to menší salony, menší výběr masérek., když ne vždy fotky odpovídaly realitě. Což byl také případ lehce luxusnějšího salonu někde kolem nám. Republiky. Ale musím říct, že jsem nikde nebyl nějak extra nadšen. Při srovnání, Stella je všechny kvalitou převyšovala.

Letos jsem byl zatím jen jednou, ke své lítosti, prostě času nebylo. Bylo to ve For You na P2. Kde jsem si objednal 2-3 dny předem masérku na 14. hod. Objednávka mi byla potvrzená, tak jsem se natěšeně vydal do „jamy lvové“.

Ve stanovenou hodinu jsem zazvonil na zvonek u nevlídně vyhlížejících dveří. Čekal jsem a min. 5 min. nic. Tak jsem vzal telefon a zavolal jim. O co jako jde. Jsem objednaný na 14. h… Ke komu? Říkám (mám dojem, že…) k Vanesse. Aha. Na druhé straně jsem cítil něco jako zděšení. Chvíli počkejte. Po dalších asi 5 minutách, možná lehce přes, přišla dívka a pozvala mě dál.

Šli jsme chodbou a pak dolů. Tam byla ještě jedna masérka a že kterou si vyberu… že„ holky přijdou na 17. hod. Přemýšlel jsem, že se otočím a odejdu. Říkal jsem, že jsem si objednal Vanessu, tak nevím, co to má znamenat. A jedna z nich říká, já Vanessa. No, to asi těžko. Byla drobet „rozměrnější“… a jelikož tohle já nerad, tak jsem koukal na tu druhou. A navíc, dotyčná ani slovo česky. Tak na konec říkám té druhé, která češtinu zvládala celkem dobře, tak můžeš ty? Že ano a šli jsme ještě mírně dolů.

Poslala mě do sprchy. Což byla do malé místnůstky vestavěná plechová kóje, jejíž okolí nepůsobilo fajnově. Pak jsem se odebral do místnosti, kde už dotyčná čekala.

Atmosféra tím vším byla jasně poznamenaná. Byl jsem drobet rozladěný. Slečna se pak ujala díla, což mohu hodnotit, jako ok, ale bez jakékoli angažovanosti z její strany. Prostě čistá řemeslnost. Teď tak, pak tak… Já se taky více méně do ničeho nepouštěl. Jen jsem ji nechal působit.

Ale, to, co musím zdůraznit, to byly její prsa. To byla taková paráda, jakou jsem za svůj život nezažil, pevný, tuhý jak z gumy.. A něco v něm přece jen bylo… 🙂 Ptal jsem se jí na jméno, prý, mám dojem, že špitla Arina… Lituji, že si tohle již nedopřeji. Pochopitelně tam již nikdy nepůjdu.

Po masáži mně vzala do sprchy, poněkud větší a přece jen trochu i kulturnější, ale i tak, jinde mají sprchy slušnější.

masáž: B2B, 90 minut, 2.800 Kč.
masáž: průměrná, slušná,

Podle všeho, že měly tendenci mluvit jen anglicky, myslím, že převážně je tam turistická klientela.

1.8 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx