Erotické masáže Praha

SOFIA – INFINITY SPA

S Infinity jsem měl v minulosti interní problém, zdálo se mi, že salón je trochu neudržovaný, taky vchod okolo restaurace není ideální. Nicméně pro daný den jsem nenašel po hlavním městě jinou volnou masérku, takže jsem zvolit Sofii, která má titulek, že je nová. Objednal jsem se den předem na B2B s PC; potvrzeno, komunikace bez problémů. Slečna na webu má výstavní fotky, trochu jako žena vamp a rovněž i míry jsou excelentní. Recenze dosud žádné, takže opět do neznáma.

Zvonek zvoní, modré dveře se otvírají a tam stojí v županu výstavní kočka, no prostě pin-up girl; podání ruky a pusa na tvář. No kamaráde budeš mít asi těžkou práci, tohle ustát. Zjevně ale salon je tou dobou prázdný, takže slečna mě vede do takového největšího pokoje, který tam mají, chystá sprchu a velkou osušku. První sprchu společnou odmítám, venku je fakt vedro, hygiena je hygiena, na erotiku bude dost času na lůžku. Platba předem.

Po sprše přichází slečna, odkládá župan a mně už padá čelist i oči z důlků; vysoustruhovaná postava, prsa 4ky jak z Playboye, i ty mírně dofouknuté rty se k těm velkým prsou hodí. Slečna je i krásně akorát vysoká, no paráda. Tady trochu předběhnu, prsa jsou krásná, velká, drží tvar, pevná a na dotyk měkoučká, vizuálně i dotykově zázrak přírody.

Pokládám se na břicho a začíná něco mezi hlazením, laskáním a jemnou masáží celých zad, nohou i toho, co je mezi tím. K tomu přidává vzdech do ucha a něco, co je málokdy, tedy pusa na tvář. Hned přidává B2B a tím, jak je od maminky vybavená, je to skutečně neslýchané. Tahle část trvá asi 15 minut a po otočce lehce potře přední část, usedne za hlavu a pomalu se přesunuje přes moje tělo. Takže chvilku obličej, prsa a pipinu než se úplně přesune dolů a věnuje se kamarádovi, zase detail ale důležitý, i s příslušenstvím. Slečna je do hladka vyholená, takže dotykově perfektní.

To už příslušně vztyčen ji požádám o obrácenou masáž, slečna leží na zádech a já to beru od uší, přes obličej, prsa až dolů, s její následnou rychlou pozitivní reakcí. Dostal jsem pusu na krk, takže to snad nebylo špatné. Pak prohazujeme polohy a slečna pracuje na mě, obličej tak maximálně 10 cm od kamaráda; imitace blow job jako hrom. Končím. Slečna se tázavě dívá, zda OK; tak sděluji, že ne, že SUPER na druhou.

Co k tomu říci; slečna vypadá jak vamp, ale je něžnost sama. Prosím nezkazit. Fotky jen zdaleka naznačují, jaká vlastně je. Celá masáž B2B s pussycat na 60 minut za 2500,. Kč byla úžasná, něco takového jsem nezažil moc dlouho. Jeden smajlík je málo, dávám tři. Opáčko určitě, až se mi ta celá akce v hlavě usadí a srovná.

https://www.tapky.info/?5211,sofia-infinity-spa-603-373-881-eroticka-masaz

IMG_4465-753x1024.jpeg