Erotické masáže Praha

Simona – Rabbit hall

Zdravím kolegové,
je tu moje další recenze na nově objevenou slečnu z RH. Tentokrát jsem se zaměřil na další češku a tou je Simča. Tak nějak jsem měl i další motivaci se s ní vidět a to bylo, že slečna pracuje víceméně v té jejich třetí pobočce ve Vršovicích.

Adresa: co se týká týhle pobočky (dnes už White rabbit), tak mi to přijde malinko netypické prostředí pro ero masáže. Byl jsem tam jednou jedinkrát tehdy ještě za Denčou ale problémem tam spíš byly jakési nedorozumění s touhle masérkou. Už od tý doby uteklo pár měsíců, pár týdnů, tak jsem si řekl, že proč se tam nevrátit a nezkusit jinou slečnu, jiný čas a prostě zkusit na tyhle prostory změnit názor.

Slečna + masáž:
Zvonim na malý černý zvonek s modrým podsvícením a otevírá mi drobounká slečna. Well, tohle je Simča? Ahaaa. Malinko wow efekt. Bohužel v tom negativním slova smyslu…Došli jsme do pokoje, ona mi přinesla za chvilku džus a kafe. Všechno bylo super až na sprchu. Nevim, čím to bylo. Ukecaná a zvídavá Simča je, ale ah ta sprcha. Nejsem na masážích poprvé. Kdybych byl, asi bych neměl takový nároky. Asi bych měl malá nebo žádná očekávání. Slečna fajn, ale co se týče těla, to je tak hubená a křehká holka….
No nic, tak ležim na zádech, máme času na sebe až až, ale kupodivu tady máte pravdu pánové. Její ruční práce mi přijde taková bez zájmu. Prý je tu sice půl roku (myšleno v Rabbitu), ale to nemění nic na faktu, že pozice na zádech a prostě mě udělá rukou….žádné nápady. Žádné přitulení, imitace koníčka, žádná 69tka (ta byla až na konci setkání).
Přijde mi blbý hnedka při prvním setkání dirigovat slečnu. Ta mě má navnadit na další a další setkání. A tohle bylo pánové kolegové masážníci zvláštní.
Tak teda poprvé udělán docela rychle, se otáčim na břicho a jde se na masáž, tak jak často začíná. Klouže po mě svým zadečkem, hladí mě hezky, ale čekám co přijde dál…bohužel nic. Holka je milá, usměvavá, moc ráda si povídá, ale kámoše si ani na tom břiše nevšímá. Mám už porovnání z Candy i z jiných podniků a tohle je prostě zvláštní. Nic moc, zato společnost mi pořád dělá dobrou. Ale tak kdybych měl nějaký zážitky z obou pozic, tak super. Mám z čeho čerpat, mám se na co těšit ale toto je bída. Holka kdyby se mi zaryla do hlavy něčím fakt zajímavym, něčim co u jiné není, co bych mohl učit nějakou novou slečnu v Princeznách nebo v tom Candyshopu, proč ne. Moc rád se nechám vést, moc rád poznávám originalitu, ale Simča je prostě taková nemastná, neslaná. Je to fajn vědět, že existujou jiné a lepší slečny, ale možná jsem se nechal zlákat představou, že češka + Rabbit hall že to bude super kombo, ale tady jsem snad po těch letech šlápl vedle.

Nabídnul jsem i slečně masáž. Ale taky nic moc zábava. Holka mi pořád říkala, jak mi ostříhá nehty, že moc škrábu (když jsem masíroval Sofii, tak nic neřekla a naopak si to užívala). Sofii vám pánové můžu doporučit. Má možná trochu silnější rty, ale nic extra špatného to neni. Navíc Sofinka z RH je skvělá masérka! Umí se jak přitulit, tak vymyslet fungující pozice. Tady, když jsem masíroval Simonku, tak mě alespoň 2x napomenula, že škrábu nehtama…takže jsem jí musel jenom tak hladit a ani jsem nikterak nemohl přitlačit. Všechno jí bolelo, škrábalo. Buď byla slečna ve svých dnech nebo nevim…ale žádnou krev ani tampón jsem nezahlédl. Ale prostě jako fakt…Holka mi tam nepředvedla zhola nic extra.
Po tom, co jsem Simču (ne)namasíroval, tak už nějak uteklo moc hodin a šlo se na druhý kolo. Já se otočil na záda a slečna se mě až teď ke konci zeptala, jestli nechci pozici 69. Well, to mi znělo jako bysme se tu masáž spolu teprve učili a slečna byla moje partnerka. Působilo to jaksi amatérsky a nějak bez dalších nápadů….a že už jsem zažil různých poloh a hmatů (Candy, Tantra…) tady bohužel jaksi nic moc. Spíš teda nic než moc. Podruhé finiš byl takový… né tak silně jako na začátku. Možná že chlapec byl už myšlenkama jinde a moc ho to nebavilo. No bodejť by jó, když slečna pokec asi tak na 1000 procent super ale masáž bez nápadu a originality. No prostě jako by vás udělala rukou kámoška někde na oslavě. 🙁

P. S. Hodnocení dávám s přimhouřenym okem a alespoň za snahu udělat mi příjemnou atmosféru a dobrou náladou.

Body to body
120 minut
3800,-

https://www.tapky.info/?4872,simona-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Celkové hodnocení: (průměr, nic moc) 

SIMONANewNew3-1-0.jpg SIMONANewNew4-1-1.jpg

2.5 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Lion
21 srpna, 2024 07:54

Jsi Filípku vážně exkluzivní klient. Kávička a džus…. To víš, škrábání nehty po těle slečny těší málokterou. Úvodní společná sprcha bývá bezpochyby a bohužel nudná i v jiných salónech.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx