Erotické masáže Praha

VIOLETA – EROTIC SPA

Nová lokalita, na Žižkově jsem na masáži ještě nebyl, vchod předchozími recenzenty popisován za rohem, ale salon při potvrzování posílá foto s vyznačení vchodu. Jedno horkého pražského dne se objednávám přes WhatsUp, komunikace funguje. Dotazuji se na pár slečen, ale v daný čas je k dispozici pouze Violeta – bez recenze. Tedy opět průzkum bojem; fotky nevypadají špatně.

Dorážím, parkuji ve strmé ulici, celkem volno a v okolí klidno. Zvoním a malinko brzdím emoce, slečna vypadá trochu víc jinak než na fotkách. Ale přivítání bylo milé, a tak vstupuji do celkem dobře vybaveného salonu. Vzpomene si někdo, co tam bylo dříve?

Masážní pokoj nevypadá špatně, plně vybaven. Sprcha, platba předem a výběr z nápojů. Uvidíme, co trochu oplácaná slečna předvede. Prsa větší (proto jsem tam) trochu už něco pamatují, ale masáž začíná dobře i s tlumeným vzdechovým doprovodem. Relaxuji, ale asi po 15 minutách se otáčím sám a naznačuji, že se budeme věnovat i obrácené poloze. Bez námitek. Nyní to slečna bere úhlopříčně, je rukama dobře všude dostupná, a tak šmátrám. Bez námitek. Slečna šmátrá taky a postavuje kamaráda docela zvolna. Jak jsem se bál trochu vzhledu, tak masáž je skvělá.

Zkusíme průzkum bojem a začínám ji hladit i dole. Bez námitek. Trochu celkově přitlačím a naopak naznačuji, že by u mě měla zvolnit. Funguje se. Slečna vlhne a jdeme na imitování jízdy. To už je náročnější, ale jí se to líbí. Prostě slečna má ráda chlapa, který jí trochu probudí, což se nakonec povedlo. Děkovný pohled a dotaz, jak to chci pokračovat u sebe. Takže velmi zvolna a pomalu, zcela lehce s minimálním úsilím a zvláštními pohyby vše dokončila.

Jak tuhle novou masérku hodnotit. Salón OK, slečna by se měla více udržovat, fotky na webu salonu kecají, masáž a zejména erotická část velmi dobrá, cena 3000.- Kč za 60 min VIP s pussycat jednoznačně předražená. Takže smajlík pouze neutrální, a to zejména kvůli vysoké ceně. Na opáčko to není.

https://www.tapky.info/?5182,violeta-erotic-spa-737-889-888-737889888

violeta_01.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx