Erotické masáže Praha

Mia – Candy Shop Massage

Po přečtení posledních zdejších recenzí a zjištění, že se Mia nechala vylepšit, jsem jako příznivec silikonových prsou nemohl odolat a jal se vyzkoušet.

Mia říkala, že nemá ráda takové ty megaumělé přefouklé balóny, ale není to, naštěstí, ani takový ten trapný pokus o „přírodno“. Vytvarované jsou pěkně odspodu a do tvrda, takže dobré, moc dobré a spokojenost (i když já naopak zastávám názor, že když si holka nechá dělat prsa, má to být na první pohled viditelné a mají vypadat tak, jak to přířoda nikdy neumí – nepřirozeně velké, kulaté, nahoru, tvrdé, co největší kontrast k postavě, takže čím umělejší, tím líp :). Podstnější ale je, že Mia si s nimi při masáži nechá pěkně pohrát (a směje se, že nevadí olej v puse :). Ale nebudu předbíhat.

Přivítání v pohodě, milá holka. A děkuju za pochvalu krásných očí 🙂 Nabídl jsem angličtinu, ale nechtěla si to usnadňovat, takže jsme se snažili česky (OK).

Úvodní sprcha v Candy málokdy zklame a nejinak je tomu i u Mii. Bylo to dost kontaktní, rozhodně hodně naprůměrné, ale ve srovnání s sprchově neskutečně vášnivými Mary nebo Šarlotou a výbornou Alinou to prostě bylo až s odstupem o něco za nimi. Což ale v případě Candy znaméná pořád o level lepší, než jinde. Moc pěkně má Mia zmáknutou imitaci blowjobu v kleče, pokud to máte rádi.

Už během sprchy se ukazuje, že je to až téměř asijsky úslužná slečna, chce utírat, podává věci, stará se. Možna proto to pracovní jméno, Asiatka to není.

Masáž na briše je víc než dobrá, silná, nebojí se přitlačit, když vidí, že se to líbí (noha mezi půlky, atd.). Asi je zvyklá, že se zákaznici hodně vzruší už v této fázi, ale to není můj případ, za prvé na to mi za život rukama prošlo už až moc holek a za druhé, mám to tak, že na břiše si užívám masáž na zádech erotiku a „sex bez sexu“ 🙂 Jinak její vystavování se v zrcadlech bylo příkladné, včetně všech partií. Ty má hodně pěkně, stejně jako celou postavu – naprostá paráda, typ modelka. Top známky za zadek, pas, nohy a obě dírky a bezchybné do hladka vyholení. Snad jen s těmi rty to nemuslo být tolik, jinak těžko co kritizovat.

Otočka cca po 20 minutách a i když tahle část byla dobrá, čekal jsem trochu víc ve smyslu repertoáru. Imitace sexu žádná, B2B praktiky dobře zmáknuté, ale trochu monotónní. V jejím podání je to vzrušující i tak, ale opět už zmiňované trio Mary, Šarlota, Alina to umí lépe. Jinak má nádherný análek a tam na počátku fáze na zádech proběhlo „oplácení“ asi nejintenzivnější, tak snad se nemýlím v domněnce, že má v tom místě velmi ráda 🙂 V pozdějším průběhu jsem nabyl pocitu, že by asi mohl být problém s intenzitou oplácení honění, ale zvládli jsme to bez výhrad, záhy pochopila, že abych se udělal, potřebuju to mít aspoň trochu navzájem a v rámci pravidel vyšla vstříc, aniž bychom si museli říct slovo a i když v závěru ležela v k tomu nepraktické poloze (podél mě).

Po explozi opět sprcha, vzájemně očistná, už bez erotických podtónů. Rozloučení přátelské, másáž velmi dobrá, zcela určite hodná doporučení, ale s opakovaním si dám na čas, protože Mary i Šarlota jsou prostě o něco málo lepší, v celkovém kontextu, ale Mia se určitě zařadí mezi top masérky v Candy a právem. Za čas se ale za ní ještě podívám, ale nebylo to takové to „wow“, kdy člověk při odchodu už přemýšlí o příští návštěvě.

B2B
60 minut
2000.-
https://www.tapky.info/?4819,mia-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

(super,dobrá)

mia-bez_loga_a7a7.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx