Erotické masáže Praha

Violette – Rabbit Hall

OK pánové, tak jsem tu taky. Chvíli (asi dva měsíce :-D) to tu čtu a vybírám, kterou slečnu bych si vybral na svou první ero-masérskou zkušenost. Vybral jsem si Tinu z CandyShop, ale i tři dny po sobě jdoucí měla plno (asi víme všichni proč). Když jsem se „operátorky“ zeptal, které jiné masérky mají v mé preferované časy volno, bylo mi řečeno „všechny ostatní“. Píšu „Které?“, ale bez odpovědi. Kouknul jsem tedy na rozvrh, vybral si jinou a prý taktéž plno. Sorry jako, ale co jsem to tu četl, tak komunikace se zákazníkem měla probíhat jinak, tohle mě odradilo (asi jsme si s operátorkou nesedli :-D). Píšu na RH, že chci větší přírodní prsa a menší postavu (nejsem zrovna z největších). Nabídnuty tři v preferovaný čas (kolem poledne) a i malé popisy při otázce na konkrétní dvě dívky – takhle si představuji správnou operátorku. Volím dle recenzí Violettu a začínám se těšit a přestávám honit, aby to za něco stálo a bylo plno.

Jo, zapomněl jsem napsat, že jsem ukecanej, tak snad si to i někdo přečte až do konce.

Ufff, jak se říká, když někdo dlouho vybírá, tak přebere. Dle recenzí jsem věděl a šel do toho, že to není „týnka“, s tím problém vůbec nemám, volil jsem spíš zkušenost. Zvoním minutu předem, recepční „Dobrýýý den“ – já koktám „Aho….eee dobrý den“, nu což, a vede mě v pantoflích do pokojíčku, co že prý si dám k pití (vodu) a ať počkám. Čekám asi dvě minuty, ještě nervóznější a pak vstoupila mile vypadající slečna s úsměvem. Ano, obličej moc sympatický, ale jsem nervózní jak na prvním rande v patnácti letech, a tak se snažím uvolnit atmosféru zmínkou, že jsem na takové masáži poprvé. V. se usměje a podiví a pozve na společnou sprchu – přijímám s úsměvem, ale čekal jsem od ní větší iniciativu. Tak se svlékám sám a pak V. shodí župan a ejhle. Jak jsem se na ní ty tři dny těšil, četl jsem tu nějaké i starší recenze, kde lidi psali, že pokud nezačne cvičit, tak to nebude úplně OK a z mého pohledu se tak stalo. Jsem zvyklý na svou manželku po několika dětech na stále absolutně ploché bříško (njn, někdo má z hůry dáno) i s velkými ňadry, ale tohle už je vcelku pupek. Promiň Violeto, asi je to o preferencích, ale fotky již tedy v tomhle ohledu nesedí, fakt ne. I když jsem menší, tak Violetta je i tak asi o 5 cm nižší, takže jsem celou dobu nemohl pustit z hlavy, že mi postavou připomíná mojí mámu. UFFF! Prostě taková malá MILFka.

No nic, sprcha OK, umyla mě a kamarád mi stál i tak hned jak jsem se k ní přiblížil – to jako že fungovalo, s tím problém nebyl. Asi 3x mi zopakovala, že to ze sprchy klouže, tak jsem si představil, kolik asi týpků tam hodilo záda na ten dlážděnej schod, že to tak zdůrazňuje :-D. Já byl opatrnej, utřel se a lehl na futon na břicho.

Tam začalo být vše víc v pořádku, přesně jak tu bylo už asi 50x napsáno, masírovat umí, dráždit taky a já bodal do futonu. Jako do zrcadla fajn výhled, umí se i hezky zakroutit – přesně ví, kdy se člověk dívá, ale vždy mi sjel pohled na to její bříško a zase ten myšlenkový kolotoč v hlavě, chjo. Říkám si, proč já lpěl na větších kozách a nevolil nějakou hubenější byť méně vnadnou… Volil jsem již předem pussycat na 90min, abych si to užil, když už jsem se odhodlal, a tak si občas vylamoval ruku, abych zajížděl po stehnech a zadečku do jejích intimních partií a pozoroval, jak se zachová při dotycích. Občas nastavila, občas ladně uhnula, tohle fakt umí. Při masáži zad si přeji, aby přitlačila, jsem z věčného sezení na židli zlámán, tak když už to zjevně umí, tak ať mě i hezky probere. Což tak nějak splnila, přidala i lokty, kolena – fajn to bylo. Když měla nohy u mé hlavy, tak jsem trochu podráždil jazykem a zubama její nohy/prsty a to nastavovala hezky a i poprvé sténala (nahraný? Nevím, ale dala mi znamení, že tohle má nejspíš ráda). Hlavu strčila skoro až k péru, dráždila kulky a já cejtil její dech na péru – též příjemná záležitost. Když se zase jednou otočila a nabídla i prsíčko a bradavku na hraní (ano, stále hezky fungují jak mají), tak jsem se vzrušením neudržel a jednou maličko kousnul – malinko, ale V. ucukla a řekla „ne“ – to jsem si zavařil, už jsem je nedostal ani jednou, škoda, to já rád.

Pak otočka a já zase čučel na to bříško, tak spíš zavírám oči a snažím se na to nemyslet, užívat si její ruční práci, kde jsem málem hned kapituloval. Já si to ale chtěl nechat až na konec, což se podařilo. Přešla do 69 a já konečně ochutnal její kundičku. Bohužel na mě vcelku ležela, takže to nešlo úplně lehce, i když jsem jí trochu nadzvedával – no musel jsem se snažit, zadarmo mi to úplně nedala. Ale mňaaaam. Pánové, chutná krásně a já měl největší problém, abych si dal pozor samým vzrušením nezajet dovnitř jazykem, nebo prstem, na což jsem zvyklej. Asi bych dostal facáka a vyhazov, a tak jsem jí lízal, cucal,… no jak jsem psal, chutnalo mi. Chvíli si lehla na záda a začala si jí vzrušovat sama, tak jsem jí trochu pomáhal, ale zase to bylo spíš na vykloubení loktu, tak mi to moc nešlo. Opět 69 a tentokrát se snažila u mě, jenže já byl zabranej myšlenkama na její voňavý a chutný rozkrok, takže mi jí pak sebrala. Asi abych se soustředil na to, co dělá, kvůli čemu jsem přišel, abychom tam nebyli další dvě hodiny. Mno, já moc nerad, když se honí přímo přes žalud staženou předkožkou, dráždí mě to až moc a trošku až bolí. Takže to neměla tak jednoduché a musela si na to potom přijít sama, nápovědu jsem jí nedal. Přičemž mi začala vzdychat do ucha, přitvrdila, našla metodu s honěním až po kořen a já už se jen nechal unášet vzrušením, abych pak kapituloval. Jako umí to holka a já cejtil, jak mě brní ruce, tepe v penisu a stříkám jak divej. Nevím, jestli to byl záměr, ale trefa těsně vedle mé hlavy, to by se asi smála, kdybych si postříkal xicht. Krásný to bylo, koukám na její úsměv a to, jak i ladně klade kapesníčky na utření a něžně otírá. Šikovná je, to jo!

Moc se mi nechce vstávat, ale pak zjišťuji, že zbývají asi 4 minuty do konce, a tak dáváme ještě společnou očistu, já se oblékám, platím, u recepce ještě pusa, objetí a jdu (si říkám, že to musí být bizár pro tu recepční tam vždy vidět ty vytlemený vycákaný chlapy – já přišel nervózní jak puberťák a odcházel vytlemenej od ucha k uchu).

Závěr – jako fajn, určitě jsem si to užil, masáž super (lepší než leckterá tantra), pipinka v 69 chutnala moooc a závěr bombózní. Škoda toho bříška a i celkově je taková mohutnější, to jsem měl bohužel v hlavě (a ruce a vlastně všude :-D) po celou dobu. Celkově ale hodnotím pozitivně, dostal jsem to, pro co jsem přišel, a to je hlavní. Opakovat nebudu, příští volbu si lépe pohlídám, ale to zase nějaký čas uběhne.

Jestli to tady masérky čtou, tak Violette díky, bylo to moc fajn, příjemné, ale moje představy jsou jinde, prostě to nesedlo na 100pro.

PS: Spíše pro představu jejího aktuálního „stavu“ vizte fotku níže + můj popis. Ošklivá určitě není, právě naopak, ale fitko-postavu jako na fotkách na webu fakt nemá, to pardon.

violette_07.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 srpna, 2024 20:00

Candy communication used to be good, Rabbit of course top notch with communication. I guess it’s either summer rush or candy hired operator from lovelygirls lol.

CandyShop
14 srpna, 2024 20:23

Dobrý večer.
Děkujeme za váš komentář, ale věříme, že takový typ komunikace z naší strany nemohl proběhnout. Komunikace z naší strany může být strohá, vždy se ale snažíme o maximální účelnost a vstřícnost.
Nicméně pokud můžete být tak laskav a poskytnout screenshot této komunikace, samozřejmě uznáme naší chybu a rádi vám nabídneme slevu přes admina, případně zařídíme, aby si na vás slečna Tina určitě udělala čas  😉 

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx