Erotické masáže Praha

Verca-Goddess Vera

Verca mne zaujala již svým inzerátem a profilem na stránkách s BDSM tematikou. Rozhodl jsem se jí proto oslovit s dotazem ohledně nabízených služeb a praktik. Odpovídala na vše bez problémů a tak jsme se dohodli na termínu návštěvy.

Po příchodu na danou adresu mne přivítala velice příjemně a mile. Byla již oblečená v lesklých legínách, průsvitné halence pod kterou byla černá lesklá podprsenka. Již pohled na její krásnou postavu takto oblečenou ve mě vyvolal vzrušení a chvilku jsem měl potíž mluvit, když jsme si upřesňovali, co vše bude náplní lekce. Potom mne poslala do sprchy, což považuji za standard.

Po návratu ze sprchy mne přivedla k lůžku, kde mi přikázala kleknout a začala rukama v latexových rukavicích přejíždět po mém těle. Také mne lehce kousala do ucha a smyslně mi u něj dýchala, což bylo velmi vzrušující. Poté jsem musel na všechny čtyři, hlavu skloněnou až na lůžko a Verca zahájila análně prostatickou masáž. Důkladně a detailně se věnovala oblasti okolo análního otvoru i uvnitř a nezapomínala ovšem ani na protahování a masírování mého penisu. Z každého doteku a pohybu bylo cítit, že jí to baví, a že si to také sama náležitě užívá. Chvěl jsem se vzrušením a přál jsem si aby to jen tak neskončilo. Zároveň postupně vnikala prsty dovnitř a rozevírala můj anální otvor aby byl připraven pojmout její celou ruku. Otočila si mne na záda, nohy jsem měl pokrčené a pokračovala v pronikání do mého análu a zároveň druhou rukou slastně masírovala můj penis. měl jsem co dělat abych se neejakuoval předčasně, ale Verča mě vždy včas zarazila. Zato můj anál zažíval rozkoš z jejích šikovných prstů a i díky dostatku lubrikantu mi do něj její ruka vklouzla naprosto hladce a já byl v tu chvíli v sedmém nebi. Krásnější a jemnější fisting jsem zatím nezažil a už v tuto chvíli jsem věděl, že chci Verču určitě navštívit znovu.

Lekce ale pokračovala dále a došlo k mojí premiéře s použitím jehliček. Měl jsem malinko obavy jaké to bude propichovat jehličkou kůžičku na penisu, ale Verča to provedla naprosto fantasticky, tak jsem jí požádal ještě o další jehličky a o jednu i do bradavky, a věděl jsem, že mám díky její šikovnosti novou oblíbenou praktiku.

Poté si stáhla legíny i kalhotky, klekla si nade mne a já měl před očima ráj. Přikázala mi nejprve masírovat její rozkošný zadeček a poté mi na sedla na obličej a já začal jazykem laskat a její čisťounkou kakaovou dírku i jsem mohl svůj jazyk lehce zasunout dovnitř. A přitom jsem jí stále masíroval a hladil její zadeček.

Otočila se, sedla si nade mne do podřepu a z jejích útrob začal vytékat horký nektar. nejdříve na můj hrudník a krk, ale rychle jsem se trochu posunul více pod ní, a nechal si neplnit široce otevřenou pusu jejím nektarem. Polknul jsem a naplnila mi ústa znovu. Opět jsem polknul a tak to šlo ještě asi dvakrát. A to byl doslova a do písmene zlatý hřeb celé lekce.

Když to shrnu, Verča poskytla vše na čem jsme se domluvili, a navíc s takovým zaujetím a citem, se kterým jsem se dříve moc často nesetkal. Domlouváme se již na další návštěvě a já se nemohu dočkat až se její ruce opět dotknou mého těla.

Délka masáže 90 minut

Cena 3000 v základu plus extras za rimming, fisting a pissing

Hodnocení dávám 10 z 10

admin edit: https://www.tapky.info/?5092,verca-goddess-vera-777-068-326-777068326

5 1 vote
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Dareios
15 srpna, 2024 02:49

To je zas reklama, tohleto…

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx