Erotické masáže Praha

Mia – Masáže Princess

Mia – Masáže Princess

Jednoho dne z rána jsem se probudil a cítil nepříjemné vibrace v kalhotech. Věděl jsem, že je potřeba co nejdříve vyhledat služeb odborných masážnic. Zavítal jsem na tapky a jakožto příznivce velkých tvarů jsem si vyhlédl princeznu Miu, která měla skvělé recenze. Rád objevuju nové a u Princezen jsem ještě nebyl, tak proč ne.

Domluva klasika přes WA proběhla v pořádku, rovnou jsem vzhledem k příznivé cenové politice zvolil 90 minut (dražší jen o pár kilíček oproti 60 min), Mia se sice objevuje jen zřídka kdy, nicméně ve vybraný den byla zrovna k dispozici, takže paráda.

Blížil jsem se k místu určení, není třeba popisovat, minutu před příchodem píšu, že už přicházím. Info okamžitě dostala Mia a čekal jsem max. 2 minuty, než mi u hlavních dveří do ulice otevřela Mia. Samozřejmě překvápko, jelikož fotky úplně tak neodpovídají aktuálnímu stavu. Mia má černé vlasy, je maličká a oproti fotkám výrazně zhubla. Kdo má rád exotiku, tak si opravdu přijdou na své. Sešli jsme dolu do sklepa a šup do jednoho z pokojů, který byl modře podsvícen a měl sprchu.

Tu jsem zvolil sám jako pokaždé, po chvíli se vrací Mia, sundává župánek a ukazuje mi své luxusní tělo. Jak již napsal masážník přede mnou, velikost prsou 5 už nemá, možná měla před více kily, nicméně dnes bych řekl max. 3. Tím asi končí z mojí strany jakákoliv kritika. K tomu pár tetování, kroužků v bradavkách, musím vyzdvihnout luxusní kulatý zadeček.

Takže masáž začíná pěkně na břichu, Mia se do toho umí opravdu opřít, používá všechny možné části těla včetně svých extra dlouhých nehtíků, začíná vzrůšo. Občas prožene ruku přes pytloše. Nevynechává žádnou část těla, protáhne i pěkně chodidla, pro sportovce vítaný bonus. Využívám situace a pokládám si i já Miu na břicho a nechávám ji chvili vyrelaxovat a zároveň si ji pěkně prohlídnu. Nejsem žádný profi masér, ale myslím, že se ji to líbilo.

Poté přebírá otěže Mia a jde se pěkně na záda, jízda začíná pánové. Víc a víc se zaměřuje na pána domu, zapojuji i já svoje hbité ručky, zákazy nepřichází, tak objevuji víc její intimní partie. Společně vzdycháme, občas přijde z její strany kousnutí do bradavek, což je opravdu příjemné. Netrvá to dlouho a je vymalováno, nepotřebovala ani moc chvatů. Nechá mě vycukat, paráda. Kouknu na hodiny a nejsme ani v polovině. A sakra, jsem ten typ, který většinou dá jednu jízdu a pak může jít v klidu na pivko. Nicméně mám zaplaceno, tak proč nezkusit druhé kolo.

Začínáme opět masáž od začátku, na záda, na břicho, různé kombinujeme a masírujeme se navzájem, dokud pan domácí opět po krátké době nepovstane. Když už jí bolí ruka, tak pro změnu chvíli masíruje sebe. Takový pohled byl pro mě opravdu luxusní, připojuji se, hladím jí, hladíme se navzájem atd., nebudu zacházet už do dalších detailů. Každopádně přes velkou snahu jsem druhého kola nedosáhl, což mi vůbec nevadí, protože se mi dvě kola za sebou nikdy nepovedly.

Pak už jen očistná sprcha, rozloučení a šup zpět do bídné civilizace.

Mia je opravdu snaženlivá, dá se s ní pokecat, dělá maximum pro spokojenost klienta, což velice oceňuji, v poslední době to není standard. Doporučuji pro masážníky, kteří zbožňují exotické dívky a trochu větší náboj.

Doporučení určitě ano, do budoucna se rád vrátím.

Erotická masáž celého těla: 90 minut, 2400,-

Hodnocení:  (velmi dobrý)

https://tapky.info/?4772,mia-masaze-princess-773-480-202-773480202Mia – Masaze Princess – 773 480 202 – 773480202 – Tapky.info

 

 

 

fotka.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx