Erotické masáže Praha

Olivia – Secret place

Zdravíčko vespolek, než tady začnou přibývat další nespokojení kolegové, tak chci předem varovat vás ostatni masážníky a admina, že Red Bed má teď prej úplně jiný stránky, zadruhé když jsem volal operátorce která absolutně nevěděla která bije, tak říkala něco v tom slova smyslu, že jsem psal nějakej inzerát a že ho chce majitel vidět. Well, tohle bylo solidně zmatený a pro mě osobně i dost emočně náročný. Že prej pokud to nevyjde tak prej to musí platit ze svýho…..ehm what? Tohle bude bohužel nějakej blbej pokus o xtej podnik. Prej už ani jedna slečna u nich nepracuje a já se ptal: Aha, takže teď nemáte žádné slečny?
Operátorka: máme, ale úplně jiné a dnes už to nepůjde. Už v ten moment kdy jsem jí musel vysvětlovat pomaličku i co jsou to ťapky či co, pani operátorka mi pořád opakovala, že to musí schválit majitel 🙁
Za pár minut se mi ozvala paní operátorka (což jsem moc nečekal neboť mi to přišlo trochu zmatené) a že prý je vše ok a že můžu ještě v ten den kdy jsem se tam dovolal, že mohu dorazit.
A hle, když jsem žádal o stránky, vylezl z toho Secret place. Well, tohle mi přijde jaksi zamotané a zároveň zvláštní…nevim jak to teď vysvětlit, ale tohle fakt bylo číslo Red Bed ale najednou že to neni Red Bed a Red Bed je už prostě Secret place? Upřímně, mám v tom trochu zmatek.
Takže pro příště, kdo si vyberete z losovacího osudí Red Bed, je to Secret place a hnedka vyťukejte si na mobilu, pc, notebooku, secretplace.cz. Kód jsem nahlásil a paní operátorka se mi zdála úplně v jiný náladě, než zpočátku. Přišla mi když mi pak volala zpátky, zněla radostněji, sympatičtěji. Možná to bylo tím, že i jí to udělalo malou radost, kdo ví =)
Nicméně fun fact je, že tuhle novou pobočku (Mánesova 16), mám docela blízko né-li naproti mým milovaným Princeznám…takže příště si můžu dát Princezny, pak Secret place a pak třeba ještě Avalon nebo ještě tu novou pobočku Candy. Teď je to kolem Jiřáku, fakt slušně nahuštěný 😲🙊💋
Nóóó a teď teda k té recenzi slečny. Absolutně jsem netušil, jaký holky teď maj, tak jsem to nechal na operátorce a ona mi vybrala Olivii. Nějak jsem netušil, do kolika slečna pracuje, tak jsem tipl jestli můžu v 9. Ok, nebyl problém…Až vlastně když jsem vycházel z baráku, tak jsem koukal že slečna má jenom do 21 hod. Hm, nechme se překvapit a už jsem zas operátorce nevolal a neptal se. Uvidíme, kolik času bude slečna na mě mít. Ty brďo, když jsem koukal na její fotky, řikal jsem si, že to musí bejt fakt rajda. Celkem uvěřitelný fotky.
Blížil jsem se na tu adresu, ale vidim pána přede mnou. Nevadí. Tuhle situaci už moc dobře znám. Nezpanikařil jsem a slušně jsem chvíli počkal za rohem.
Zvonim na zvonek Red Bed a za minutku mi otevírá moc hezká holka. Celkem mladá. Řekl bych, že operátorka. Zavedla mě do pokoje a hle, ona to masérka. Tak se oba zasmějeme a představíme se, pusinka na obě tváře a zve mě do sprchy. Teprve se Fíla začal rozkoukávat, protože byl v nových neznámých prostorech. Tak teda si házim snad po tisíci letech, sprchu sám a čekám na Olivii. Olivia je krásná mladá masérka nejspíše z východu, ale česky jakš takš rozumí. Je to fakt hezké zábavné děvče. Fíla tomu nemohl uvěřit, že to všechno vyšlo tak hladce a krásně. Večer žádný horko, v pokoji tak akorát a jak jsem tak koukal, tak matrace je na paletě ala Le velour.
Holka začala docela slušně. Sedla si na mě a byla to jízda pánové. Mohl jsem se dotýkat i tam dole (což holky poprvé moc nedávaj). Tady vše bez problému, hezky se na mě pohybovala, přitiskla se ke mě, opět imitace sexu.
Pak si na mě sedla jakoby 69tka, ale to jsem byl pořád na břiše. Pak se vrátila do té pozice kterou dávala jako jednu z prvních a zlehka se sténáním přirážela. Nato, že jsem tam byl poprvé a s vybranou dívkou jsem se nikde jinde nepoznal, tak to nebylo vůbec špatný. Jako začátek, tak akorát.
Nějak jsem to nemohl vydržet a tak už se otáčim, Olivia se usmívá a nic neřiká. Možná poznala zkušeného masážníka a tak mě odměnila šibalskym úsměvem. Zase imitace sexu, mohl jsem i trochu dráždit i tam dole, slečna stále v pohodě. Pak klasická 69tka a že js si s tou její též moc pěknou prdelkou opravdu vyhrál, holka neotálela a začala sama vrtět zadečkem a hrát si s kámošem tam dole, A…..to nejlepší na konec! Wow! Olivia jakoby si sedla na moje kolena či jak to mám popsat, a přitvrdila, já měl před sebou krásné trojky (i když stránky mluvili o 4kách) nevadí. I tak pro mě moc hezké umění paní přírody. A jak pomaličku zrychlovala, já už to nemohl vydržet a finišoval jsem. Něco neskutečného. Je teda fakt, že tuhle pozici znám už z Hradčanský (čti Fantazie masáž), kde to umí a občas dělá jejich masérka Sára (to jenom tak na okraj)
Po finiši, mi moc hezky Olivia hladila hruď, lehce ještě masírovala obě ruce, u toho byl takovej příjemnej small talk, kde jsem jí vyprávěl jaký mám zkušenosti s lidma ohledně mé řeči, že jsem rád že jsem mohl s ní bejt na hodinku, že určitě ještě někdy přijdu, ona mi zas říkala něco o vstávání a o tom, jestli maj něco k pití atd. Opravdu velmi hezký dojezd a ukončení intenzivní hodinky. Pak už jenom sprcha, obléknutí, pusa i pevné objetí a zase zpátky do světa.
Doporučení: Ano
Opakování: Nejspíš ano

Druh masáže: Secret mix
Délka masáže: 1 hodina
Cena masáže: 2200,- (uplatněn výherní kód)

https://www.tapky.info/?5184,olivia-secret-place-606-566-696-606566696

Celkové hodnocení masáže: 😊 (super)

IMG_1485-1.jpeg IMG_1486-0.jpeg

3 5 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
11 srpna, 2024 13:53
Reply to  prosteFilip

Filipe, díky za tuto recenzi! Olivii jsem si hned všiml, ale do Secretu se mi za ní nějak nechtělo, ty chladné prostory a sprcha na chodbě (bez společné). Společnou sprchu ti nenabídla? Na té nové adrese je sprcha na chodbě? Ale podle tvé recenze jsem asi neměl váhat.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx