Erotické masáže Praha

Isabell – Studio Le Velour

Isabel – Studio Le Velour

Další návštěva v mém oblíbeném Le Velour. Tentokrát jsem se rozhodl vyzkoušet pro mě novou dívku Isabelu. Objednání bez problémů, jako vždy, přes jejich stránky. Navíc Isabela tam měla celkem dost volných termínů. Co se týče objednávání, tak mají jeden z nejlepších systémů. Po objednání vše potvrdí pomocí SMS a emailu, kde dostanete i veškeré informace ohledně příchodu do studia. Studio se nachází na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Zazvoníte a pak po schodech dolů. Isabel celkem rychle otvírá, takže vše OK a žádné zbytečné čekání.

Isabel si mě okamžitě získala na svou stranu milým úsměvem a příjemným vystupováním. Mimo to mě okamžitě zaujaly její jasně se rýsující přednosti v sexy šatech. Nabídnuto pití. Příjemný pokec na úvod, při kterém jsme si vyjasnili detaily masáže teď. Následně mě s šibalským úsměvem vyzvala, abych si vše odložil a šel do sprchy. Ta sprcha na chodbě je vážně nejslabší místo tohoto salonu. Po návratu ze sprchy na mě čekalo pití a smyslně se vlnící Isabel už jen ve spodním prádle. Následoval jejich klasický seznamovací rituál, při kterém se s masérkou vzájemně dotýkáte a svlékáte. Jako náhrada společně sprchy je to je fajn. Isabel je drobnější dívka, no spíše už mladá zkušenější žena, která už dobře ví, jak na nás. Má nádherný úsměv a krásné kozičky, ikdyž umělé a k tomu tělíčko tak akorát.

Masáž zahájena v poloze na břiše. Isabel nijak zvlášť netlačí a nikam nespěchá. V jejím podání se jedná o jemnou a příjemnou relaxační masáž, kterou doplňuje sexy doteky. K tomu se snaží nabízet krásné pohledy na její tělíčko v zrcadle. Větší část masáže probíhá rukama, ale ke konci zapojí i svá ňadra a vy na svém těle pocítíte vzrušující doteky jejich bradavek a později se přitiskne i celými ňadry. Několikrát zkontrolujeme i stav našeho kamaráda, ale jinak tuhle část masáže nijak zbytečně neprodlužuje.

Po otočce mě nejprve nechala pohrát si s jejím tělem. Sedla si obkročmo na mé břicho, což při její váze není žádný problém a společnými silami jsme naolejovaly její ňadra. Ono na ně pomalinku kapala olejíček a jej ochotně roztíral. Následně jsem se rozhodl takhle pokračovat dál po jejím těle, proti čemuž neprotestovala, a snažila se mi nastavit všechna požadovaná místa. Tuto část jsme zakončili tlak, že byla položená na mém hrudníku, já měl hlavu mezi jejími prsy a rukama jsem jí hnětl zadeček. Následně se po mně několikrát sklouzla a pak přešla na ruční masáž. Opět šlo spíše o hlazení a sexy doteky. Po celou dobu se nastavovala mým pohledům a dotekům. Čím dál častěji a intenzivněji se věnovala mému kamarádovi dole. Následovalo několik pozic velice sexy B2B, při které krásně využívala svých hlavních předností. Přestože jsem si užíval hlavně jejího poprsí, tak došlo i na polohu 69, při kterém mi detailně ukázala i svou kundičku. Zde jsem respektoval její pravidla a jen se díval. Speciální pochvalu si zaslouží za závěrečné sólo, které věnovala mému kamarádovi. Zde je vidět, že se jedná o zkušenější dívku (v dobrém slova smyslu), která velice dobře ví, jak na nás a jak nám udělat dobře. Byť se jednalo jen o ruční práci, tak to bylo provedeno lépe, než by zvládla mnohá jiná za pomocí úst.

Celkově hodnotím velice pozitivně! Milá a sexy dívka s krásným tělem v nejlepším věku. Jediné mínus za mě je to její tetování. Obecně se mi to na dívkách nelíbí, ale je to v normě a na fotkách to přiznává, takže člověk ví do čeho jde.

Hodnocení recenze:  (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?5134,isabell-studio-le-velour-777-317-249-777317249-erotika-masaz

Masáž B2B, hodinka, 2100kč

isab.jpeg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx