Erotické masáže Praha

Šarlota – Candy Shop Massage

Dlouhou dobu jsem nikde nebyl a z jistých důvodů jsem chtěl jít za nějakou exkluzivní slečnou – tím myslím slečnu, která v podstatě 100% reprezentuje to, co se mi na holkách líbí. Když jsem Šarlotku uviděl v rozvrhu, byla jasnou volbou, poněvadž se na ní pěje samá chvála – na masáž i na její krásu.

Napsat recenzi na tuhle slečnu, už tak jednoduché nebylo. První verzi jsem psal ještě v den návštěvy, ale později jsem jí smazal, poněvadž ne zcela vystihla, o čem tahle slečna je a kdo jí ocení nejvíc.

Návštěva proběhla na pobočce v Maiselově.

První střetnutí s jejím pohledem a brada dole, co se píše, je pravda, Šarlota je fakt krásná holka. Vítáme se, pusy na tvář, vlasy rozpuštěný, líbí se mi její hlas i obličej a jen v duchu hádám, co uvidím až si odloží. Sprchu jsem si chtěl dát sám, čemuž se nebrání a dopřává mi soukromí. Moje chyba, protože na nás vyšel nejluxusnější pokoj s mega sprchou.

Po jejím příchodu zpět na pokoj si povídáme, já se přesouvám na postel a Šárli se svléká před zrcadlem – jasná Candy škola, tohle dokážu ocenit. Má se ráda a je mi jasný proč, užívám si nakrucování před zrcadlem a mlsám jí očima. Když si zcela odloží, stojí přede mnou nahá a já si jí mohu prohlédnout v celé její kráse, tak můžu s klidem napsat, že vizuálem patří k tomu nej, co je možné v Praze potkat – přirozeně z mého pohledu. Kdo ocení silikonovou bloncku vysokou 180 cm, toho asi Šárli neuchvátí, no i když podle mě by někdo takovej rychle změnil preferenci :))) Akorát vysoká, akorát tělo, nádhernej zadek, fakt pěkný netuctový prsa (na vás holky nikdy nezapomenu:) a k tomu moc pěknej obličej, vlasy, hlas, lehce přidrzlej projev a to celý pocukrovaný mírně exotickým vzhledem. Co chtít víc? V mém případě značka ideál.

Domlouváme se na průběhu a vše v pohodě, Šárli se můj návrh páčí a tak se přesouvá ke mně a já začínám ochutnávat její tělo. Narážím na pár menších tetování, jedno se mi obzvlášť líbí a taky na piercing v pupíku. Šarlota je živel a tak je masáž v jejím podání rychlejší, probíhají různý imitace sexu, osedlání, nastavování, dost času jsme strávili v jezdecký pozici čelem i zády ke mně a já si potvrzuju to, co jsem četl a sice že je Šárli krapet dominantní. Smějeme se tomu, poněvadž já mezi submisivní jedince zrovna nepatřím, ale věděl jsem to, takže v pohodě, dokázali jsme se dobře domluvit. Dopřála mi dostatek času v 69, kdy jsem mohl pomazlit její pozadí, který je luxusní. Jinak jen na kukačku, pussycat jsem neměl, ale i tak mi to stačilo. Když jsem chtěl, aby se přitulila, přehodila mi nohu přes tělo, já ji chytil za zadek a celá mě obalila přesně jak mám rád. Péru se věnovala spíš až na konci, ale nijak jsem jí v průběhu nesměroval. Kdyby ano, věřím, že by mi vyhověla. Závěr byl rychlejší, ale ono to se mnou asi v ten den jinak nešlo, poněvadž mam pořád hlavu plnou nepříjemností a tak jsem byl rád, že jsme vůbec dorazili do cíle – aby bylo jasno, rozhodně mou vinou.

Kdo ocení Šárlí nejvíc? Když pominu tělo, který se musí líbit snad úplně každému, tak je to jasná volba pro ty, co se nechají rádi osedlat a nechají průběh zcela na masérce, to si Šarlotka užije určitě nejvíc, chlapa si dokáže pěkně povodit a to zcela uvěřitelným způsobem, má to v sobě a nic nehraje. Pro nevyhraněné, kterých je většina, je rovněž jasnou volbou. Pro ty, kteří si rádi odřídí komplet průběh, je to s otazníkem, takže kdo má ultimátní potřebu určovat si průběh masáže, stavět masérku do všemožných pozic a úkolovat jí, co a jak má dělat, tak za mě tahle slečna pro vás vhodná není, asi byste jí trápili. Ne že by to nezvládla, ale myslím, že její přednosti jsou zcela jinde a je to tak správně.

Co napsat závěrem? Byl to skvělej zážitek a byť jsem si řekl, že jednou a dost, tak mi je jasný, že se dost možná ještě uvidíme, protože mi nakonec tahle kráska začne hlodat v hlavě úplně stejně, jako jistá slečna z Vršovic, ke které jsem už jít rovněž znovu nechtěl a nakonec šel a aby toho nebylo málo, tak za ní musím znovu.

Kočko, bylo to skvělý a díky až neuvěřitelný podobě s jednou slečnou, do který jsem byl 25 let zpět zakoukanej, se mi splnil dávnej sen.

Druh masáže: B2B
Délka: 60 min
Cena: 2000,-

https://tapky.info/?4645,sarlota-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Hodnocení (super)

sarlota_031-2.jpg sarlota_04-3.jpg sarlota_01-0.jpg sarlota_021-1.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx