Erotické masáže Praha

Paula – Masáže Paula

Paula zde má super hodnocení a krásné recenze, já však měl svoji favoritku jinde, a tak jsem pochyboval, že by ji Paula mohla překonat. Vyzkoušet jsem musel.

Je zde spousta poměrně velmi detailních hodnocení a proto, než abych opakoval již mnohokráte vyřčené, se spíše soustředím na věci či drobnosti, které snad ještě zmíněny nebyly.

Domluva perfektní, přijíždím na čas. Vzhledem k místu jsem se trochu obával, jak se mi podaří zaparkovat (myslím, že to zde ještě nikde nebylo zmíněno). Parkování ale v pohodě, já měl štěstí prakticky před domem, ale i kdyby tam bylo obsazeno, určitě by se dalo sehnat parkovací místo v dochozí vzdálenosti několika minut.

Masážní salón je v patře, kde jsou ještě i ordinace lékařů, takže stydlivější z nás se rozhodně nemusí obávat, že by svým vchodem do domu působili nějaké podezření.

Paula otvírá dveře a v podstatě okamžitě jsem prakticky omráčen její přirozenou vřelostí a komunikativností. Někdy bývají úvodní minuty tak trochu zaražené, jak se lidi, kteří se v životě neviděli poznávají a učí spolu komunikovat. S Paulou je to jiné, myslím, že jsem (ve své dlouhé praxi) snad ještě nikdy nezažil, aby všechny případné bariéry spadly během první vteřiny. Prostě od počátku se cítíte vítáni a Paula vytváří dojem, jakobyste se již dobře znali. A není v tom nic hraného, je prostě přirozeně pozitivní a velmi příjemná.

Základní diskuse a pohoštění zde již byly probírány a tak je přeskočím.

Chvíle, kdy Vás Paula vybídne k tomu, abyste si ji rozbalili je jedinečná a plná erotického náboje – zejména když se Vám svým pevným zadečkem natlačí do rozkroku.

Obvykle si úvodní sprchu radši dávám sám, ale sprchy s Paulou rozhodně nelituji. Vše pozitivní, co již bylo popsáno, je pravdou a měl jsem co dělat, abych ustál svůj záměr, nechat si to až na vlastní masáž. (Paula se mě zeptala, zda „má pokračovat, nebo…?“)

Průběh masáže zde byl popisován mnohokrát a proto spíše jen pár drobných poznámek:

Paula je neskutečně hravá a inovativní. To, co Vám provádí mezi nohama je vše, jen ne nuda.

Jde o smršť „hmatů a chvatů“, které od těch, co mají pomáhat a chránit nepoznáte.

K tomu všemu je Paula velmi empatická a i příjemně komunikativní. Neomylně dovede vycítit, kdy už to máte na krajíčku a na chvilku příjemně zvolnit.

Nakonec Vás dostane do stavu, že byste skoro prosili, aby to už neprodlužovala.

V průběhu masáže jsem byl i dotázán, zda bych nechtěl masáž prostaty, ale to si možná nechám na někdy jindy.

Suprový byl i footjob, tak skvělý jsem taky ještě nezažil.

Podtrženo a sečteno:

Paula je prostě jednička a já se k ní rozhodně moc rád budu vracet!

Masáž Body to body

60 minut

2.500 Kč

https://tapky.info/?1734,paula-masaze-paula-704-473-033-eroticka-maserka

Super skvělá!

 

1.png

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx