Erotické masáže Praha

Emma – Erotic SPA

Na erotické masáže chodím necelé dva měsíce, byl jsem na erotické masáži i s dneškem 10x.

Dnes to na mně ale zanechalo opravdu silný dojem, a tak jsem se rozhodl napsat tuto moji první recenzi.

Na zdejším webu jsem si všiml slevy 50procent v novém podniku, to mě velice mile překvapilo, taková sleva, to je paráda! Rychle jsem se šel podívat, jaké tam mají dívky, jestli se mně tam alespoň jedna bude líbit, což není pravidlem, jsem dost náročný, mam rád menší, drobnější s dokonalou postavou. Povedlo se, super, jedna se mně hodně líbí – Emma!

Rychle jsem napsal na whattsapp, než mě někdo předběhne, ale komunikace vázla, Ukrajinská slečna na druhé straně neovládá perfektně psanou češtinu, ale po zavolání, už vše proběhlo jako po drátkách, sympatická slečna zmínila i věci, které nejsou na webu psány. Mj. jejich web by zasloužil ještě dost zprofesionalizovat!

Když jsem přišel před dům, nevěděl jsem, že má ještě boční vchod se železnými dveřmi, ale slečna pro mě přišla i v dešti.
Když jsem viděl slečny trochu přifouklé rty, trochu mě to zklamalo (později jsem zjistil, že je to s nima velmi příjemné se líbat a nemohl jsem se toho nabažit).
Udávané fotky slečny nejsou fejk, 50kg váha odpovídá, nějaká tetování, bez piercingu… realita je ale realita, když se na pokoji svlékla, tak mě spadla brada, krásná postava a hlavně, taková dokonalá prsa jsem ještě neviděl! Samozřejmě přírodní, spíše 2,5ky než uváděné dvojky, fakt luxus!

Slečna mluví perfektně asi jen Ukrajinsky, česky a anglicky jen trochu, ale to mně bylo fakt jedno.

I když jsem při mé stydlivosti zkoušel mít tradičně zavřené oči při masáži, nějak jsem se tentokrát překonal a zcela nepokrytě zbytek masáže holce zíral na prsa, dokonce i jinam, což jako stydlín a gentleman jinak nedělávám. (Omlouvám se moc slečně, ale může za to ona 🙂

Nejdříve proběhla společná sprcha, kde slečna dělá i moji oblíbenou věc a to je přitulení se zadečkem a k tomu nějaké ty pohyby, to je jedna z nejlepších věcí na masážích, ale ne všude to dělají. Ve sprše jsem si mohl sáhnout na prsa, byla opravdu dokonale pevná mmm…

Masáž začala masáží nohou a zadku, kdy si holka klekla oběma nohama mezi ty moje, a dala je tedy dost od sebe, to při mé stydlivosti bylo tedy trochu silné kafe, ale bylo to tak příjemné, že jsem to vydržel. Proběhlo i nějaké to lechtáníčko.

Potom následovala masáž zad, vzdychání do ouška apod. a hlavně mně slečna trochu masírovala i pipinkou, což považuji za naprostý top. Po otočce na břicho, jsem se při vhodné příležitosti pomazlil s jejími prsíčky, sice huba celá od oleje, ale velká spokojenost.

Dělo se ještě spousta příjemného a zajímavého, ale nechci prozrazovat vše. Tedy nic mimo toho, co má slečna v nabídce… škoda, měl bych spoousty skvělých nápadů 😀

Snad až po 40minutách přišel konečně čas na pussycat… konečně!
Nádherný zadeček, nádherná pipinka, fakt krásná, takovou mají myslím jen mladé holky, dokonalost… bohužel, se mě líbila tolik, že jsem i přes maximální snahu snad do minuty kapituloval a dlouho očekávaný vrchol večera byl hned u konce, jak kruté… Ještě proběhlo nějaké hlazení, pusinky apod. a šlo se do vířivky.

Vířivka byla hodně horká, sotva jsem do ní vlezl, přítomnost slečny, která se hezky přitulila, byla moc fajn, dostal jsem zdarma prosecco a zkoušel jsem trochu konverzovat, slečna byla moc milá, a tak jsem dostal trochu odvahy a zeptal se, zda bych nemohl za příplatek zkusit tzv. fingering, ale prý ne, chápu, že to asi nemá ráda, ale zklamání bylo velké, alespoň, že se neurazila, to by mě moc mrzelo, nejspíše už chápe, že jsme prostě nadržená čuňata 😀

Po půlhodinové extra horké vířivce a proseccu jsem byl už dokonale vyřízen. Plný dojmů jsem s úsměvem šel až domů celou cestu pěšky a vzpomínal na uplynulou hodinku a půl…

Ještě něco:

Platba probíhá předem u masérky.
Potvrzení rezervace hodinu předem nepožadovali, přesto vše ok.
Pokoje pěkné, sprcha na pokoji, zrcadlo na dobrém místě.
Za celou dobu jsem nepotkal ani neslyšel nikoho jiného než slečnu, která si pro mě přišla.
Slečna nabízí k pití vodu nebo prosecco, je to zdarma.
Masáž byla zajímavá, trochu jiná než jinde, celkově lepší.
Holka je to velmi starostlivá a milá, čelíčko vám otře od potu, botičky vám podá…
Proběhlo spousty polibků, chlap se cítí jakoby se holce fakt líbil, to je hrozně fajn, už jen se nezamilovat.
Slečna ví jak zalichotit a jak dělat chlapovi dobře, slečnu bych chtěl domů, je to prostě mazliček 🙂

čas přetažen.

VIP masáž 60.minut 2500kč (z toho ale dnes 50% sleva – Akce) Příplatek +500 Kč pussycat. +600kč výřivka 30.min.
Celkem 2350kč + diško.

Kdo má rád drobnější holky, ať zajde, nebude litovat, já zase zajdu.

Hodnocení: super dobrá 🙂

https://www.tapky.info/?5179,emma-erotic-spa-773-889-888-773889888

emma_0126.jpg

4 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx