Erotické masáže Praha

Michel – Candy Shop

Nedavno jsem navstivil Michel v Candy Shop. Objednani a vstup klasika, netreba popisovat znovu.

Michel me privitala v cernych prusvitnych satickach, je opravdu malicka, o to vice, kdyz si sunda vysoke podpatky. V obliceji nebyla uplne muj typ – nejde ani tak o ty drive zminovane bryle, ktere tentokrat nesundala po celou dobu masaze, jde hlavne o celkem vyrazne napichane rty. Vim, ze to je subjektivni, ale fakt nechapu, proc se ty holky takhle przni.

Michel se na uvod zeptala, zda budu chtit lingam nebo B2B. Vzdycky davam B2B, takze jsem zvolil tuto, ale jako spoiler si zpetne myslim, ze lingam by mohl byt lepsi. Uvodni sprcha byla spolecna a relativne kontaktni, i kdyz na pomery candy shop spise prumer. Michel se take klasicky zeptala jestli 2x nebo 1x, za me to je vzdy 1x, po prvnim cisle uz pak pro me masaz ztraci eroticky naboj.

Masaz na brise me ze zacatku docela brala. Ne ze by to byla nejaka profesionalni masaz, ale citit na sobe jeji lehoucke a hebke telo bylo moc fajn a zmena. Michel, vzhledem ke sve vaze, nema silu aby pritlacila, umi to ale vynahradit pomoci jinych casti sveho tela – loktu, kolen, boku. Bohuzel jeji repertoar neni moc napadity, takze v podstate porad dokola opakovala 2-3 sestavy a zacal to byt stereotyp. GFE nebylo, respektive hodne okate v podobe obcasneho kratkeho zastenani do ucha. Do rozkroku zajela jen kratce asi 2x, to bylo prijemne, ale opravdu jen letmo.

Masaz na zadech byla velmi podobna. Opet par sestav, ktere opakovala stale dokola. Dotekum se uplne nebranila, ale urcite jim nesla naproti. GFE ne, pohledem smerovala nekam do steny za me a u toho v puse zvejkacku. Na zaver si sedla mimo dosah mezi me nohy. Prace jejich drobnych dlani byla vyborna, netrvalo dlouho a bylo hotovo. Potom se nejdrive polozila vedle me s obligatnim hlazenim, ale ocenuji, ze mi po chvili nabidla jeste masaz zad, ktera byla celkem prijemna.

Zaverecna spolecna sprcha uz byla spise jen ocistna. Cas celkem dodrzen, venku jsem byl cca za 58 min.

Trochu vaham jak masaz ohodnotit. Byla to urcite zajimava zmena (normalne tak drobne slecny nevyhledavam) a nebylo to bez pozitivnich momentu. Mozna v kratsi lingam masazi by Michel byla silnejsi. Za me OK, ale urcite bych nesel znovu, davam tedy neutralni hodnoceni.

 

 (průměr, nic moc)

B2B  60 min 2000 Kc

https://www.tapky.info/?5051,michel-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

 

michel_002.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 srpna, 2024 21:33

Chystám se tam delší dobu, ale tohle mě dost zklamalo, např. bez GFE, to je za mě pulka služby. Myslel jsem že v Candy to bude divočina a sranda, jak zde čtu recenze. Nemohlo to být tebou? Nejseš už moc starej dědek s hroznym pupkem, děravý ponožky, nebo tak něco? 😀
Mj. u Candyshop jsem nebyl ještě, je tam možný si líznout? A co u Rabbit Hallu? Tam jsem mohl jen pusinky na pipinu a přemýšlím jestli jsem nebyl za pitomce. Doporučil by jsi u ještě nějakou jinou masérku? Mam rád drobný holky. díky.

7 srpna, 2024 06:59
Reply to  Radex

Řecka odpovídá. Z hlediska malé postavy je to asi top, zbytek nic moc. Nenabízí žádné příplatky, dole tě nenechá skoro ani sáhnout, takze liznout určitě ne.

8 srpna, 2024 21:58
Reply to  faktNevim

Vím o dvou dalších drobounkých kočičkách, tahle vypadá nově: masaze-princess.cz/maserka/tereza/ Potom ještě jedna v European massage!

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx