Erotické masáže Praha

Violette – Tantra Club

Výhra ze soutěže na tomto serveru. Koukám na web Tantra Clubu a zjišťuju, že všechny masérky, co mě tady lákaly asi před půl rokem, když jsem koukal na soutěžní podniky, jsou fuč. Hmmm… Ze současných dle jejich webu a ťapek jen 2 mají kozy 3 a víc, z toho jednou visačky, takže mi zbývá jen Eva. Píšu přes WhatsApp (rozvrh na webu nemají) – prý tenhle týden nebude. Zkouším o týden později – a prý už u nich nepracuje.

Ptám se tedy, kdo v nadcházejících dnech bude a krom masérek, co mají na webu, mi posílají i fotky jedné, co na webu není – Violette. Právě o té tvrdí, že má prsa 3. Obě tyhle fotky přikládám – jsou vyfoceny velmi dobře nebo pomohl PhotoShop. Takže nakonec rezervuji Violette, která samozřejmě nemá jedinou recenzi.

Den D. Lužická 29. Vpouští mě nějaká fakt pěkná slečna, říkám si, jestli je to recepční nebo jiná masérka. Asi 2 min na Violette čekám, nakonec přicházíi blondýna dost při tšle, ajaj. Snad bude mit aspoň hezký kozy.

Je to Ukrajinka, mluvi dost slušně česky. Zvlášť když je tu jen od začátku války. V tomhle salonu prý 4-5 měsíců, ale stále ji nemají na webu, no ono možná záměrně:-( Jinak v obličeji je docela hezká a ani není až tak zmalovaná. A je docela milá.

Odvádí mě na pokoj, říkám, že mám VIP masáž zdarma. Violette o ničem neví, jde se někam zeptat, asi za 2 min se vraci, chce vidět kód. Pak mizí tak na 10 minut a nakonec se vraci i s olejem a ručníky. Ale 15 min v háji. Jinak pokoj docela pěkný, světla víc než jinde, matrace na roštu, ne na zemi. A (suterénní) pokoj má i okno, kterým se před masáží větra.

Konečně se Violette svléká… špatný. I kozy jsou takový visací, zato břicho by si mohla srovnávat s mojí manželkou. Parametry odhazuju tak na 168 cm / 75 kg:-(

No nic, jdeme do sprchy (ta je na pokoji a celkem velká), Violette se docela tuli, sprcha (na tu bídu) celkem fajn. Dotekům se nebrání, i na kundičku si sáhnu, má ji pěkně oholenou.

Pak na matraci. Začínáme na břiše, klasika. Docela poctivá ruční masáž nohou a zad, pak nějaké to body 2 body, prsama a břichem, u Violette to oddělit moc nejde. Nebo aspoň ne v té jediné poloze, co předvede. Jemně vzdychá do ucha, zní to celkem přirozeně, ale ne v téhle situaci.

Otočka. Opět nějaké to body 2 body prsama a břichem. Opět jen jedna poloha. Pak si lehne vedle mne a honí. Žádných víc poloh, žádná 69… Na kundičku si sáhnout nechá, tak aspoň něco. Nakonec dobojováno úspěšně.

Po nějakém poutírání a chvíli posezení zavelí do sprchy, je akorát 48 min od plánovaného začátku masáže, tedy 33 min od reálného začátku. Hezky to zpoždění stáhla … možná by z ní byla dobrá strojvedoucí.

Společná sprcha, jen očistná. Oblíct, dotaz jaký to bylo – neměl jsem chuť jí říkat do očí pravdu. Jinak říkala, že ji je 21 let a že je tu dnes už od půlnoci (je pozdní odpoledne), prý když nemá klienta, tak spí. Ne všechny holky to tak dělají, některé fungují na „normálních“ 8 či 16 h směnách, říká. A dozvídám se, že ta fakt pěkná holka (aspoň oblečená), co mě pouštěla dovnitř, byla Mia.

Pak nabízi ještě piti – odmítám, pusa na tvář, pozvání ať přijdu příště a jsem venku.

Jedna z nejhorších masáží vůbec. Rozhodně opakovat nebudu. A ani podnik celkově mě moc neoslovil, jedině, že bych zase něco vyhrál … ale tentokrát bych už určitě nešel do masérky bez recenzí:-(

„VIP program“, 60 min, výhra, tedy 0 Kč (oficielní cena 2500 Kč).
tantra-prague.cz/

14_violette2-1.jpg 14_violette-0.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
2 srpna, 2024 08:52

No ty voe, 168/75, to je docela smrtelna kombinace. Abych te uklidnil, tak tam mam podobnou zkusenost, jen s jinou maserkou. V TC to tak maji, ze holky spi na cimrach, co vim, tak si je tam muzes nechat nastoupit a vybrat si na miste.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx