Erotické masáže Praha

Nikol – Rabbit Hall

Ahoj všem,

Delší dobu jsem měl na mém „massage bucket listu“ Nikol z králíkárny. A to dokonce z dob, kdy s masážemi začala a dle ohlasů byla za dost velkou hvězdu. Bohužel ale, nějak jsem se k ní dostal až nyní (masáž proběhla asi před měsícem). Tedy v době, kdy Nikol už působí jen na nové pobočce bílého králíka, tedy ve Vršovicích v objektu po ukončeném salonu Diamond Massage.

Záměrně jsem zde napsal „bohužel“, protože Nikol dříve dělala i pussycat, nyní už ne. A s tím souvisí její nastavené limity. Ale abych nepředbíhal, dostanu se k tomu.

Proběhla víkendová rezervace termínu přes online operátora, s termínem někdy v půlce týdne. Objednal jsem B2B na 60 min. Den před ještě potvrzuju a v „den D“ hurá na výlet do Prahy. Zvoním na zvonek a velmi rychle otvírá sama Nikol. Milé představení a přivítání s pusou na tvář, je sympatická. A velmi krásná, v obličeji fakt kočka (rty mírně přifouklé… za mě zbytečnost, ale dá se to vydržet:-). Po příchodu na pokoj, nabídne sprchu, která se s takovou kočičkou neodmítá. A odchází se připravit. Byla zpět docela rychle. Odhazuje ručník a já mohu začít slintat nad jejím božím tělem. Ty tvary… ty přenádherné přírodní trojky… skvostná prdelka. Krásně opálená. Vše TOP. Sprcha byla taková lehce erotická… v rámci umytí dost slušně nabudí. Ale divočina to žádná nebyla.

Po zalehnutí na futon začala pěkná hladící masáž zad. Nic sportovního, bylo to tak, aby to bylo příjemný. A tak to mám rád. Po naolejování toho super tělíčka bylo klouzáníčko a supr pokoukáníčko (s bolavě vykrouceným krkem:-). Vzdychnutí do ucha, propletené prsty pro intenzivnější prožitky, i to tam bylo. Do toho pravidelně zajížděla mezi půlky, aby bylo jasné, proč jsem přišel. Ta četnost, kdy zajížděla do těchto míst… pohrát s kulkami, přejet hrát, nabrat zespodu… byla hodně příjemná a rozhodně nadprůměrná v porovnání s jinými masérkami. Dost masérek praktikuje, že se do těchto míst vrhne až před otočkou, a to je škoda. To Nikol ví…

Po otočce to bylo nadále pěkné hlazení a klouzání. Z toho bych vypíchnul pár zásadních momentů.

Stalo se mi to možná poprvé. Přestože se ptákovi věnovala vždy jen občas (žádný frontální útok apod), tak po celou dobu pasáže na břiše, ho udržela v pohotovosti. Tak hodně pěkně a rafinovaně to dělala. Tedy za její techniku bych dal maximum bodů.

Za co bych bohužel strhnul body, je přijímání doteků. Dole se pohladit nenechá, ani trochu… zkusil jsem velmi zlehka, kdy moje ruka byla dána stranou. Protože jsem si nebyl jist, zda to bylo tak nějak omylem nebo ne… tak po nějaké době jsem ji zkusil pohladit ještě jednou… no, nebyl to omyl.:-( Nyní už to bylo jednoznačné (beze slova, ale gesto bylo jasné). Musím říci, že mě to překvapilo. Vím, že už nedělá pussycat… nechystal jsem se ji tam vylízat. Ale když kdysi uváděla na profilu, že miluje pussycat, tak mě to překvapilo. Tohle je ústup rovnou o dvě úrovně dolů. No, holt Nikol poznala, že se to dá dělat i tak.

Další negativní zjištění bylo, když už jsem nemohl hladit dole, tak jsem se holt zaměřovat nahoru, na ty fakt luxusní prsa. Po nějaké době mi vyhnala i zeshora, abych to nepřeháněl. Pozn: ne, fakt jsem to nepřeháněl, jsem dolňák… mám rád prdelky… nemuchlal jsem jí kozičky do zblbnutí.

Tedy tohle byly takový dva negativní záseky.

Z toho pozitivního bych ještě zmínil, že kromě fakt dobrého udržování „pohotovostního režimu péra“, tak maximálně využila čas. Kdy až když uznala za vhodné dle času, tak mě udělala jako nic. Tedy ten cit… kdy ještě ne.. a teď už jo… to bylo super (a rozhodně to nebylo tak, že „blížíme se ke konci, tak ho vyhoním a je to“). Fakt to krásně splynulo s celým průběhem masáže až k vrcholu. Pak jsme ještě malou chvilku poleželi a v podstatě až nyní se trochu rozpovídala. Do té doby to bylo dost beze slov. Při tom jsem ji hladil zádíčka a prdelku a byl to krásný dojezd.

 

Shrnutí. Nikol je překrásná. Moc dobře ví, co dělá, co této práci obětovat a naopak neobětovat.

Za její vzhled, techniku, celkovou péči od sprchy až po masáž, rozhodně doporučím.

I přes zmíněné mínusy dávám vysmátého smajlíka. 🙂

Ale opakovat nebudu, právě pro zmíněné mínusy, které pro mne byly zásadní.

 

Fakta:

Masáž: B2B

Délka: 60 min

Cena: 1900 (jo, zaokrouhlil jsem… sorry jako).

https://tapky.info/?3550,nikol-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Nikol.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
31 července, 2024 18:55

Jeden z kolegu, doslova profesor v oblasti masazi, pravil, ze Niki ma asi nejhezci prsa, co kdy na masazich videl. A ze jich videl opravdu hodne, tak o tom vubec nepochybujte 😁 Je to zajimavy, ale vybavuju si stripky z tusim druhe navstevy u Niki, pamatuju si, o cem jsme se bavili, byla pred dovolenou, hodne jsme se spolu nasmali a ja od ni dostal takovou malou pozornost, kterou mam porad schovanou. Psal se rok 2021 a do RH se objednavalo o poznani snaze nez nyni. Maneska a boje o sprchu 😅

Wowboy
31 července, 2024 19:12

Vypadá to, že si našla kluka.

31 července, 2024 20:08
Reply to  Wowboy

Přesně to samé jsem si při čtení říkal. 😅

1 srpna, 2024 19:41
Reply to  Wowboy

Or enough regular customers. Once girls get more money than expected they tend to take less risk in terms of STDs and other stuff.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx