Erotické masáže Praha

NIKA – RABBIT HALL

Králíkárny jsou po Praze tři, ale v ten den byly v provozu jen dvě. Hledám nějakou novou slečnu a nacházím Niku v předmětný den na Vinohradské. Zaujala mě výškou, exotickým sexy oblečením, blond vlasy a přednostmi o velikosti 3 (slovy tři). Taky tím, že ještě neměla recenzi, ale u Králíků nikdy nemívali nic nevhodného. Objednávám se přes Whatsapp a v daný den ráno dle pokynů potvrzuji. Parkování na zónách tam není jednoduché, ale zadařilo se.

Zvoním, dveře se otevírají, ale na schodech potkávám odcházející předchozí návštěvu; no moje slečna by měla teprve nastupovat, tak snad u některé jiné. Usazují mně v nějakém zákoutí, abych ještě uvnitř salonu někoho dalšího nepotkal a během dvou minut slečna přichází a odvádí do masérny.

Místo je se sprchou; kvituji, slečna moc nehovoří; jak jsem později zjistil je spíš na angličtinu, ale čeština tam je skromná, nicméně nevadí. Lože je připraveno, sprchuji se a uléhám. Pár poznámek – slečna je štíhlá, skoro sportovní – na fotkách vypadá víc při těle, ve skutečnosti je to OK. Prsa jsou spíše 2,5ky, ale mají hezký tvar, takže taky nevadí. Zvláštní jsou vlasy – sice blond, ale hrubší, asi genetika. Uvidíme jaká bude masáž.

Začínáme lehce se zády, více krk a ramena se vzdychem do ucha; tedy hodně brzo. Nohy s kontrolou kamaráda a body-to-body. Neplýtvá olejem, takže nejsem přemaštěn a po cca 15 minutách otočka. Teď to začíná být zajímavé, více než jsem čekal, slečna si pokládá moje ruka na své prsa a přejíždí hladkým klínem po kamarádovi. Pak masíruje jednotlivé části předku a zase usedne na tuhle mini jízdu. Po chvíli se položí vedle mne, kouká mi klidně do očí a oba se navzájem laskáme v klínech. Po dlouhé době vidím a slyším u slečny vrchol. Pak úplně jemňoulince a pomaloučku dokončuje mě.

Nemůžu si vůbec na nic stěžovat, slečna je něco jako girl next door. Slečně přeji jen samé slušné klienty.

Pussycat masáž; 2600.-; 60 min.;

https://www.tapky.info/?5174,nika-rabbit-hall-774-910-918-774910918-eroticka-masaz

nika_018.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx