Erotické masáže Praha

Nataly – Candy Shop Massage

Podnik: Objednávka bez problémov cez WA deň dopredu. Vo dverách ma čakala pani vedúca a na bare Nataly. Išli sme do malej miestnosti, že sa tam ledva zmestil futon. Zrkadlá pred hlavou a na strope, na boku chýbalo. Sprcha na izbe.

Vzhľad: Nataly je štíhla slečna, pri masáži som občas až zacítil rebierka. Milá tvár, vypracovaný zadok, sexy malá mušlička. Za mňa jediné mínus na vzhľade sú prsia, má veľké bradavky, ale prsia sú malé a ovisnuté. Normálne som za prírodu, ale tu by som zvážil chirurga. Niekoľko tetovaní, žiadne piercingy.

Osobnosť: Milá, ústretová, ale torchu utiahnutá, asi sa v masírovaní zatiaľ len hľadá. Rozhodne však nebola ľadová kráľovná, GFE prvkov tam bolo nadpriemerne. Hlavne sexy vzdychanie do ucha. Čeština postačujúca na dohodnutie podstatných vecí, no na hlboký pokec to zatiaľ nie je.

Sprcha: Chcel som len jedno vyvrcholenie na konci, takže žiadne útoky v sprche, no aj tak bola veľmi mazlivá a príjemná.

Masáž na bruchu: Časť na bruhu začala namazaním oleja od nôh až po ruky. Bolo to len také hladkanie a roztieranie oleja, žiadna masáž. Potom prešla na B2B, kde strávila skoro celú dobu v jednej pozícii. Ležala na mne, jemne krúžila a vzdychala mi do ucha. Normálne by som jednu pozíciu takto dlho označil za nudu, ale robila to fakt dobre, že som mal celú dobu zimomriavky a kľudne by som tam ostal aj dlhšie.

Masáž na chrbte: Otočka niekedy pred poloviciu. Na chrbte boli v podstate len dve pozície, ale opäť mi to vôbec nevadilo. Najskôr si ľahla na mňa, doslova mi strčila prsia do úst a popri tom jemne masírovala penis medzi stehnami. Potom prešla do 69, kde to postupne zakončila. Dotykom po celom tele sa nebránila, skôr sa nastavovala. Celú pesáž sprvádzal pekný zvukový prejav.

Po masáži: Po masáži sme ešte chvíľu ležali a oddychovali. Potom sme išli do sprchy, ktorá bola už hlavne očistná. Čas o pár minút pretiahnutý.

Záver: Prišlo mi, že Nataly sa v masírovaní zatiaľ trochu hľadá, ešte nemá repertoár polôh skúsených masérok. Ale tých pár, ktoré mi predviedla, boli naozaj luxusné a plné GFE. Vzhľadovo je štíhla so sexy zadkom, len prsia by si zaslúžili trochu pomoci. Určite môžem Nataly odporúčiť a asi si návštevu u nej aj po čase zopakujem, aby som zistil, ako napreduje.

Masáž: 60min B2B za 1800Kč (v zľave, normalne za 2000Kč)

Hodnotenie: podnik: 8/10, vzhľad: 6/10, masáž: 7/10, GFE: 8/10, celkovo:  (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?5177,nataly-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

nataly-5-1.webp nataly-3-0.webp

4 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
31 července, 2024 11:18

Great format of the review.I read all but usually I am interested in appearance (figure+height+face). People looking for some other criteria can also find it in ratings. Brilliant, thanks.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx