Erotické masáže Praha

Mary – Rabbit Hall

Po dvou Pussycat masážích u Candy sem si říkal, že bych vyzkoušel stejnou masáž i u Králíka a prohledával osazenstvo, která to vlastně vůbec dělá. No moc jich tam není a ty co to dělají nemají nic moc hodnocení. Podle fotek a jména mě zaujala Mary, sem si říkal, by mohla být dobrá srovnávačka s Candy Mary.. 🙂 A co tu lidi psali v recenzích, tak to hodnocení pod 2 nesedí, tak jsem tomu dal šanci.

Jsem na místě a zvoním, seběhnu dolů a ve dveřích mě vítá Mary. Tam už první trošku zklamání, jako postava krásná, ale v obličeji není úplně můj typ. Takový trošku ostřejší tvary mi přijde, ale přivítání v pohodě. Takže s ní kráčím do pokoje a tam se domlouváme na pussycat masáži, měli jí pořád v akci na 90 minut, tak jsem to využil.

Nabídnutá společná sprcha, abychom se lépe poznali a s díky přijímám. To je pro mě vždy nejlepší začátek u masáže. Tam zjišťuji, že tělo má fakt krásné, prsa i zadeček výstavní, to se musí nechat a snažím se trošku tulit a tak. Už tam zjišťuji takový trošku odtažitější přístup oproti Candy dost zásadní, tak se pouze umyjeme navzájem a říkám si, třeba jí baví hlavně masáže, přeci jen ty sprchy neustálý nemusí každou bavit.

Po osušení teda ulehám na břicho a čekám na masáž. Ta přichází a po cca 15 minutách si nějak říkám, že zatím nic osobitého nebo něco k zapamatování. Prostě klasická masáž, od prvotního lehtání celého těla nehty, postupné masírování každé části tak kolem 2-3 minut, bez jediného šahnutí mezi nohy. Takže tam dole žádné vzrušení. To pokračuje dalších asi 10-15 minut a pomalu začínám litovat. Jako neříkám, že každá masáž má být uragán, ale už poznám holky, který to dělají velmi nerady a Mary je jednou z nich bohužel.

Po půl hodině přichází poprosení o otočení a čekám, co se stane teď. Říkám si, aspoň si užiju pussycat a třeba se rozehřeje holka. No začne po mě jezdit, s penisem si hraje mezi prsy atd. a celou dobu je pěkně mimo můj dosah rukou, takže jí můžu sáhnout max. na prsa. Si říkám, docela zvláštní taktika, třeba se to změní časem. No pokračuje ve stejném postupu tak 30 minut, dokud se neudělám na její prsa. Ale nějak asi zapomněla na tu pussycat masáž. Celou dobu se nějak nebavíme ani, až mi poví, že jí vesměs každý žádá o sex atd. a už je z toho trošku otrávená. Což chápu, ale já jí o to nežádal a to pussycat asi tak bere nebo nevím, proč byla tak odtažitá. Neměla by to teda nabízet, pokud se jí to nelíbí. Říkám jí, že mám pussycat masáž a že se celou dobu vyhýbá.. na to se usměje a lehne si na postel tak zvláštně a roztáhne nohy, abych si s ní mohl teda pohrát.. Ale když vidím její výraz a zavřené oči, tak to nějak nepřeháním a jen jí trošku prohmatám a tak. Měl jsem hodně divný pocit, jako bych jí k nečemu nutil a to sem nechtěl. Už chápu, proč víc jak půlka holek u Rabbita má pussycat podle zákazníka.. Tam to prostě nikdo nedělá s radostí jako u Candy. Nebo to tam aspoň super předstírají.. Tohle mi přišlo trošku mimo..

Pussycat masáž na 90 minut v akci za 3100..

Hodnocení dávám neutrální  za to krásné tělo a už chápu to hodnocení pod 2.. Jen otázka teda, čím to vlastně je. Jako chápu, že pokud jí tam každý chce ojet, že to asi musí otravovat, ale to mají i ostatní.. Podle mě je ve fázi jako byla Luna.. což je škoda..

admin edit: https://tapky.info/?4458,mary-rabbit-hall-774-910-918-774910918

11_mary.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
2 srpna, 2024 17:05

u Mary jsem měl 2 masáže. První byla erotic mix a to jsem byl u ní poprvé a skvělé ale bohužel druhá byla Nuru gel a ještě k tomu špatnej pokoj (na Vinohradský kousek od jejich vstupu) kde si pánové asi pletli hospodu neboť tam bylo slyšet skoro každé loučení se a vítání. Za mě Mary bez projevu, nějak už ztratila šmrc a grády a bylo to velmi nuda 😦

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx