Erotické masáže Praha

Míša – Matahari salon

V Matahari jsem se ještě nikdy nespálil. V kombinaci si užít a možného volna jsem se den dopředu podíval, kdo bude v salonu a vybral si tu s největšími prsami. Pobočka Truhlářská.

Na fotkách vypadá velmi pěkně, ale ještě nemá recenzi. Nevím do čeho jdu. Sázím ale na to, že v Matahari mě ještě nezklamali a že to bude dobré.
Vcházím dovnitř, na recepci se hlásím, že jdu za Míšou. Mám se posadit a počkat. Recepční by mohla projevit alespoň nějaké emoce a ukázat v obličeji vítejte. Ale tak kvůli tomu tam nejsem.
Po chvíli čekání slyším, že po schodech někdo jde a nervozita se stupňuje. Na recepci přišli dvě jiné masérky a já nevěděl, jestli jedna z nich je Míša nebo ne a koukali do něčeho. Asi rozpis. Obě se mnou navázali oční kontakt. Za moment dorazila třetí masérka a to už byla Míša. Podala mi ruku, bez pusy. Myslím ze Slovenka.
Je menší postavy. Hnědé vlasy po ramena. Oblečená elegantně v civilu. Byla v pohodě vzhledově.
Jdeme dolu, dole se mě ptá, zda chci na záchod. Pak se mě ptá, jestli jsem tu někdy byl a když jsem ji řekl, že ano a že jsem byl vždy spokojený, tak na to nic neřekla. Mám jít klidně do sprchy, že se přidá. dělám tedy že se koupu a Míša za chvíli přichází. V tu chvíli si uvědomuji že nic nevidím. Hrozná tma.
Říkám si: vlastně já její obličej viděl tak 2 vteřiny při příchodu a pak už ne.
Ve sprše mám přání prvního kola. Co mě zaujalo bylo, že si klekla a u obličeje si s nim hrála. Pak se ke me přimáčkla, honila, sténala a bylo hotovo. Míša má 4ky prsa. To je její největší přidána hodnota.
Ze sprchy jsem šel na futon na břicho. Ona se pomazala olejem, pak mě a jezdila po mě převážně svou hrudí. Při masáži si pomáhala svými rukama. Bylo to příjemné, ale pořad to samé. Jen jezdila. Jak vymazat cely plech máslem.
Když už se přiblížila pusou k hlavně tak zavzdychla. Do zrcadla se nijak neukazovala. Nic mi neříkala, jen po mě jezdila. V polovině času mi řekla: můžeš se otočit na záda.
Otočil jsem se, začala na sebe dávat olej, byla trochu dál ode mě, tak jsem čekal. Pak začala dávat olej i na mě. To co dělala když jsem byl na zádech dělala i když jsem byl na břichu. Jezdila po me. Zkoušel jsem ji osahával ale vůbec nereagovala. Jela si to svoje. Největší kamen úrazu byl, že se na mě vůbec nedívala. Měla celou dobu zavřené oči, které otevřela nejvíce, když se dívala na čas. Strašně to srazilo celý dojem. Nebavilo mě to. Ani jednou mi nedala prsa před obličej, pozice 69 nebyla, ani jednou oční kontakt. Spodek jsem vůbec neviděl, ani v zrcadle.
Když už nevěděla, jak se má o mě otřít, tak jsme měli dokonce 20minut a ona začala frontální útok na můj penis. Já se nemohl udělat. Bylo to strojové a na thajskych masazich jsem dostal pohodlnější ruční HE.
Myslela si, že čím rychleji to bude dělat, tak tím lépe, ale opak byl pravdou. Nakonec se ji to ani nepovedlo. Šla do sprchy, já po ni. Oblékl jsem se a vydali jsme se na recepci, kde se platí. Tam jsem potkal kolegu masážníka, který čekal na svou princeznu a snažil se dělat, že mě nevidí a já jeho 🙂 zaplatil jsem a kdybych slečně nedal pusu na tvář, tak si jen podáme ruku.
Míša říkala, že tam často nebývá. Nehodnotím tuhle masáž moc dobře. Když jsem si před psaním této recepce přečetl recenze, které dneska vyšly na jiné maséky, tak jsem si říkal: ty jo, já s ní tolik věci vůbec nezažil.
Míša to nedělá ráda, ale jen kvůli penězům, což má vliv na výsledek. Nějaký začátečník za to asi bude rád, ale masáž má vypadat jinak.
B2b masáž
60min
2300kč
(špatná, propadák)

IMG_9353.webp

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx