Erotické masáže Praha

Molly – Infinity Spa

Úvod asi netřeba dlouhý ani o masérce, ani o podniku, jedná se o místní stálice (v obou případech). Recenzi spíše píšu pro trochu jiný pohled, než je majorita dosavadních, můj zážitek byl trochu slabší, ačkoliv i tak by se řadil k nadprůměrným. Ale popořádku.

Jsem poslán do Koubkovi ulice, poklidné to místo, poměrně brzy po zazvonění mě vítá samotná Molly. Po příchodu na pokoj domlouváme typ masáže, do sprchy jde bezproblémově se mnou (nicméně byl ještě začátek dne), kde probíhá základní očista a seznámení se. Rovnou odbočím k postavě, o které toho zde je již dost, za mě velmi žensky stavěná, prsa opravdu vynikající 4, tělo tak akorát příjemně měkké, ale nikde nic nepřebývá. Podoba s nějakou Venuší spíše typově, než fakticky, na to je Molly určitě stále ještě moc štíhlá.

Masáž samotná, ač výborná už jen díky tělesným proporcím Molly a jasnýmzkušenostem/praxi, mi přišla taková…lehce odtažitá. Jako bych byl účastník představení, které tak úplně nebylo pro mě. Jak na břiše, tak na zádech by si nebylo na co stěžovat, B2B je v podání Molly vynikající, sem tam i lehký GFE prvek, na zádech pak výborná ruční práce, opět dominantní B2B díky tělesným proporcím, ale chybělo tam něco navíc, co občas přijde u jiných masérek, ať už mladších a méně zkušenějších, nebo naopak u trochu lepších „hereček“ – pocit zájmu, nějaké navození blízkosti, více intimity. Na druhou stranu i přestože byla celá masáž pevně v jejích rukách a Molly si ji řídila, jak chtěla, vyhověla několika přáním, toto nebývá vždy zvykem u zkušenějších masérek.

Závěrem Molly určitě doporučit lze, věřím, že i po několika opakováních se má masáž u ní tendeci zlepšovat, působí, že si lidi pamatuje, nicméně pocit vzdálenosti mi trochu zážitek zkazil a neumožnil jí to na 100% věřit. Přesto to byl fajn zážitek s masérkou, jejíž tělo je na tuhle práce přímo dělané.

 

Infinity mix masáž (2200,-)

Hodnocení –   (super,dobrá)

https://tapky.info/?3768,molly-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_4701-683x1024.jpeg

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 srpna, 2024 13:47

Molly nam skoncila?

17 srpna, 2024 23:10
Reply to  marvinn

To snad ne! Mam ji v poradniku, ale jakozto stalici jsem ji porad odkladal s tim, ze „uz je tu tak dlouho, tak ted prece nikam neutece“ 😀

Last edited 1 měsíc před by happy
18 srpna, 2024 01:10
Reply to  happy

Hmmm, zvláštní….mám takovej dojem, že fakt už skončila, nebo jí Infinity spa, fakt vymazalo a nechalo si jí sobecky jenom pro nějaký TOP stáláky, lol … .:(

18 srpna, 2024 01:13

Z Infinity v poslední době odešlo nějak více masérek.
Nebo mají některé (stálice i nové) jen delší dovolenou?

18 srpna, 2024 17:39
Reply to  ExPlayer

Já tam ještě nebyl, chtěl jsem tam jít za Lili, ale po měsících co jsem je uháněl mě nakonec potvrdili, že tam Lili už nepracuje, (už je v Karlíně) přesto ji mají stále a stále na webu!