Erotické masáže Praha

LUNA – FANTAZIE MASSAGE

Fantazie Massage je v současné době populární, představovat lokalitu nemá smysl. Kvalitu salonu zvedli kdysi nahoru, takže není snadné se tam objednat. Luna patří k tomu lepšímu, co salon nabízí, jestli máte vkus na trochu vyšší, dobře stavěná děvčata s hezky tvarovanými ňadry.

V den, kdy jsem se k ní dostal, ale bylo asi docela narváno, takže na mě zbyla „cimra“ bez sprchy, takový Harryho přístřešek pod schody, nic moc, tuhle místnost by měli zrušit, žádnou intimitu nenavozuje. Sprcha taky byla dost přes celou chodbu, spíš to byl sprchový kout bez možnosti společného koupání. Prostě začátek nic moc, jak známo každý salón se časem sám trochu zkazí.

Luna mě dovedla do sprchy, ohlídala, aby nedošlo k nějakému překvápku a začala masírovat. Už od začátku ale svým chováním vylepšila vstupní dojem; body to body bylo hned od začátku, trochu šepotu do uší k tomu. Tohle masírování zad trvalo sotva 15 minut a Luna velí k otočce; to si dám líbit. Začínám mít pocit, že projevuje dřívější vychování od králíků.

Dotyky povoleny, zejména na prsou jsou příjemné, přírodní jsou prostě přírodní; web uvádí 2,5ky, ale trojky jsou to docela možné. Vzájemné mazlení přechází do věnování se kamarádovi, a to docela pomaloučku, tak to bez váhání oplácím i jí.

Tohle nám vydrží asi čtvrt hoďky, až slečna vzdychne a řekne, že už dost. Luna tedy jde do 69ky, ukazuje mi svůj poklad a pomalu zakončuje. Oceňuji závěrečnou péči, otírání a po sprše zaplacení.

Opět si postesknu, že místnost nemá vlastní sprchu.

Shrnuto, slečna je velmi dobrá, vynikající postava a jednání, fotky jsou vyhovující, ta přiložená ji plně vystihuje.

Chování salónu se horší, takže za salón hodnocení jen neutrální.

Pussycat masáž; 2400.-; 60 min.;

https://www.tapky.info/?5104,luna-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

luna_052.jpg

2.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx