Erotické masáže Praha

Nella – Matahari

Klasika, doma všichni odjedou na víkend, já vím ze budu sám doma a hned ze začínám dívat, kdo bude kde volný a kdy má půjdu 🙂 Matahari salon jsem si oblíbil. Naopak se mi líbí, že tam nemusím zvonit a objednání lze udělat přes chat. Jediné co mě mrzí, že nejde doplatit líbání.

Jsem  horňák a po dlouhém vybírání jsem zvolil Nelu. Normálně se mi líbí blondýny s velkými prsy, ale těch moc není v nabídce nikde.
Vejdu do salonu a říkám recepční za kým jdu. Mám se posadit a že za chvíli přijde. Jsem nervózní. Zůstávám stát. Snad bude pěkná v obličeji. Naposledy Regina z Candy veliké zklamání.
Po chvíli přijde Nela. Krásná, černovlasá Slovenka. Moderně oblečená. Nejvíc je si podobná na fotce, kterou jsem vložil. Prsa už nemá 1, ale 3.
Jdeme po schodech dolu. Klasicky se me ptá, jestli si nechci odskočit. Po příchodu na pokoj jestli jsem tu poprvé. Říkám, že ne a že Tina nastavila laťku hodně vysoko. Prozradím už teď, ze Nela ji nastavila ještě výše. Byla to moje nejlepší masáž. Pokud pro mě máte nějaký jiný typ, napište do komentu prosím.
Říká mi, ať jdu do sprchy a jestli se má přidat. Říkám ze určitě jo. Jdu do sprchy a dělám že se myju, protože jsem samozřejmě umyty už z domova. Po chvilce přichází. Je nádherná. Má krásné prsa, postavu, obličej a pohled. Říkám ji, že má krásné prsa a ona odpovídá ze byly pěkně drahé a že děkuje. Hned se semnou mazlí. Prosím o první kolo už tady a za chvíli je hotovo. Dostala mě. Namáčkla se na mě, vzdychala a bylo to.
Přesouváme se na futon. Nela upravuje hudbu a po té po nás začne roztírat olej. Od začátku to má grády. Erotika se tam dá krájet. Věřím ji to. Myslím ze si navzájem rozumíme. Mám masáž b2b. Není to ze by po me celým tělem jezdila jak blázen, ale prostěse mazli celým tělem. Je to příjemné. Občas dá i pusu na rameno a projevem vám dává najevo ze se ji to líbí. Ke konci masáže na břichu její ruka zavítá do mého rozkroku. Říkám si, zatím skvělý. Máme 40 minut do konce a ja dostávám povel k otočce. Po masáži na břichu se těším co přijde.
Nela dává oční kontakt. Mazli se jak milenka. Pusinkuje jemně na ucho, rameno, krk. Kouká se hluboce do oči a říká očima toužim po tobě. Ukazuje i polohu 69. Hladím ji zadeček ale na pipi nesahám, jen velmi blízko okolo. Nechci to zkazit, ale je to těžké. Vrcholem pro mě je, když sedíme naproti sobě, nohy máme kolem sebe, koukáme na sebe a ona ho má v ruce a hraje si s nim. Já držím její tělo v sede a koukáme na sebe. Moc ji to jde. V tu chvíli bych ji nejraději popadnul a vášnivě líbal. Nejde to 🙁 Říkám si, ještě máme 20minut a už jsem viděl a zkusil úplně vše. Jsem nadšený. Po chvíli přichází extrémní focus na můj penis a za moment už to nevydržím a exploduju. V tu chvíli si říkám co budeme 15 minut dělat. Ona si lehne vedle me a povídáme si, hlavně teda ona. Rychle to uteče. Já jsem takovej zabržděnej, jako co to bylo. Moc se mi to líbilo. Mám prý na ni štěstí, ze bývá jen o víkendech. Jde se umýt, já po ni. Nahoře na recepci platím b2b 2300kč, loučím se s Nelou pusou a odcházím ven. Nikoho jsem nepotkal, ani jinou masérku.
Další týden jsem na ni několikrát myslel. Vlezla mi do paměti. Tak hoši pozor, je nebezpečná 🙂

B2B masáž
60minut
2300kč
Super

IMG_9328.jpeg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx