Erotické masáže Praha

Hanna – LoveMe Massage

Objednal jsem se na poslední chvíli a naštěstí měli volno, takže jsem přišel asi za deset minut do Lipové. Hanna mi otevřel velký vrata a odvedla mě skrz chodbu někam ven do dvora, kde byly menší dveře do podniku.

Na fotkách je určitě ona, ale nějak jsem nevěděl, jestli se mi v reálu vlastně líbí. Prsa nebyly moc vidět pod trikem, možná pár kil navíc. Má brýle, piercing v nose a vypadá trošku jak nějaká nerdy studentka, jak psal kolega přede mnou. Co mě ale zarazilo bylo chování. Kousala si rty, měla tiky v očích a tak nějak pokukovala po zemi. Přemýšlel jsem, jestli nedát otočku. Působila náladově. Pak jsem se nechal (druhou masérkou) přemluvit a vzal jsem je obě, když se ta druhá tak snažila mě přemluvit (už nevím jméno) a šel jsem teda B2B na 30 minut.

Počáteční sprchu jsem dal bohužel sám. Poté mě začli masírovat a střídali se tak, že jedna masírovala nohy a druhá vršek, pak se vyměnili. Většinou to bývá tak, že jedna masérka pracuje a druhá ti masíruje třeba kotník a odpočívá a tak to bohužel bylo i v tomhle případě. Co se týče Hanny, když jsem byl na břiše, tak celkem i šahala na koule, což je dobrý a měla takovej ten jemnej příjemnej dotek. Pak dala B2B prsama a lehký vzdychání do ucha. Když jsem se otočil a položil jí ruku na zadek, tak řekla NESMÍŠ. V duchu jsem se tomu zasmál, co to jako má bejt. Ruční práce nadprůměrná. Někde na netu se píše, že má ráda lingam, tak asi proto. Spíš jemnější dotek, ale já to tak mám raději. Na konci se snad začla i usmívat, ale to možná proto, že už byl konec :D. Sprcha zase sám.

Když jsem odcházel tak mě u vchodu objala, což mě překvapilo. (?)

Hodnocení: průměr. Je vzhledově zajímavá, má dobrej dotek, ale nebylo tam nic navíc, díky čemuž bych zvážoval opakování.

Masáž tělo na tělo dvě masérky, 30 minut, 2800

https://tapky.info/?4868,hanna-loveme-massage-727-855-109-727855109

663c89d4f0450_Hanna-02.jpg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
guru-masazi
11 července, 2024 11:19

Když jsem u ní byl cca před půl rokem, přišla mi celkem hezká a nechala se sebou dělat, co jsem chtěl, ale koukala na mě u toho jak na úchyla 😀 Fakt ten pohled nezapomenu, přitom i ty fotky má celkem odvážný, oproti jiným masérkám, takže bych čekal, že si to bude užívat. Doteď nevím, co si o ní mám myslet, ale zážitek to nebyl úplně špatnej.

Nicméně mám pocit, že ten salon jde kvalitou z kopce, jediná dobrá holka za poslední dobu byla Marta, se kterou jsem si sedl, jinak jsem se taky začal setkával se zákazy.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx