Erotické masáže Praha

Valentina Matahari salon

Dostal jsem chuť na exotiku, tak po chvilce bádání jsem si vybral v Matahari salónu slečnu Valentinu. Po příchodu do salónu mě přivítala milá recepční, která mi ihned nabídla vodu. Ač jsem přišel do sálonu o 10 minut dříve, tak slečna byla již připravena. Valentina je velmi krásná chilanka, která umí perfektně anglicky a samozřejmě španělsky. V komunikaci nebyl nejmenší problém. Fotky jsou realné. Tetování a i ty překrásné prsa sedí. Ty jsem si moc užil. Nabídnuta společná sprcha. Po sprše mě také usušila.

Poté mě ukládá na futón a začíná velmi romantická a elektrizující masáž. Nevím, jak to popsat, ale každý pohyb byl naprosto propracovaný a přesný. Žádná hrr akce. Zaujala mě především masáž stehen a zadku, kde už mi to velmi jemně a decentně dráždila. Masáž zad byla také super, ale asi všichní víme, že kvůli tomu sem nechodíme😀

Po zhruba 15-20 minutách se převaluji na břicho a začíná moje nejvíce romantická masáž života. Připadal jsem si jak v nějakém zpomaleném filmu a to bylo prostě skvělé. Žádné rychlé pohyby, všechna energie směřovala pouze k stimulaci penisu. Valentina si mi klekla mezi nohy, vzala si ho do ruky a pomalu dráždila a přitom se mi koukala do očí. Po chvilce se naklonila, dala mi pusu na krk, vzala si ho mezi prsa a stimulovala. Poté se namazala olejem a začala po mě klouzat a neustále ho vzrušovala až do zbláznění. Poté si ho vzala zase mezi prsa a opět ho honila těma svýma kráskama. Toto děla neustále dokola než nenastal ten správný čas a dostala mě do euforického vrcholu. Tak tohle byl teda zážitek pánové. V pozoru skoro celou hodinu a pak krásný finiš. Nakonec společná sprcha, kde mi umyla záda a já si ještě naposled mohl užít její tělo.

Valentinu samozřejmě doporučuji. Byla to něžná, tantricko-erotická masáž s velmi milou, usměvavou, sexy holkou. A navíc vzdělanou, ale na to se zeptejte osobně, ať něco neprásknu z osobního života. Doteky povoleny a na její prsa vzpomínám do teď.

Body to body

60 minut

2300

🙂

admin edit: https://tapky.info/?5109,valentina-matahari-salon-773-164-811-773164811-eroticka-masa

aMX4D42Avn-1.webp UBjjoXiQiC-0.webp

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx