Erotické masáže Praha

SELENA – LOVEME

Původně jsem myslel, že touhle recenzí uvedu jinou reportáž; ale zařadím ji samostatně; nicméně po pořádku. Před časem sloučením Relax Pointu, Relax massage, Malina Spa a bůhví čeho dalšího vznikly LoveMe a do současnosti nemají moc recenzí, takže takový průzkum bojem.

Vybral jsem si Selenu, která v daný den měla být v jedné ze čtyř (!) poboček, a to v Ječné. Volba byla, že to nemám daleko. OK, rezervace telefonem 2 dny předem. Počáteční zádrhel – zda bych mohl přijít do Bílkové; ptám se proč, když je na webu v rozvrhu sama od nich napsaná na Ječnou. Tedy, prý tam bude; já beru na vědomí.

V daný den dopoledne, v čas obvyklého potvrzování, volají sami, zda přeci jen by to mohlo být v Bílkové; vzhledem k tomu, že se mi změnil program, souhlasím.

Selena recenze nemá, ani nešla najít nějaká historie, ale má uvedené čtyřky, to lákalo.

V daný čas dorazím do Bílkové, dveře se otevřou jak u Jezinek na dva prsty, tedy 10 cm; protáhnu se dovnitř. Tam zřejmě Selena a hned na úvod s odstupem sděluje, že objednanou pussycat nedělá, jen nějaký mix. Tak se ptám, proč mi to nikdo při objednání ani potvrzování neřekl a ušetřili bychom si oba čas.

S odvahou, poprvé, jsem řekl děkuji (nevím doteď za co) a dal otočku během minuty.

Shrnuto, LoveMe nenavštěvovat a slečnu Selenu zvláště. Nedoporučuji.

Masáž neuvádím, žádná nebyla.

https://www.tapky.info/?4859,selena-loveme-massage-727-855-109-727855109

Selena.jpg

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 ledna, 2024 16:38

Že Loveme nenavštěvovat, jsem zjistil už dávno  😅  Zcela nedůvěryhodný spolek

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx