Erotické masáže Praha

Roze – Avalon Club

Dnes jsem ušetřil nějaký čas tak jsem na poslední chvíli hledal nějakou masáž. Zkoušel jsem oblíbeného králíka ale zde bohužel již na konkrétní čas nebyla k dispozici žádná slečna.

Protože jsem byl trošku v časové tísni a omezen lokalitou, zkusil jsem avalon klub. Na dotaz přes chat dvě volné dívky jedná nic moc ale druhá dle fotek ok. Zaujala mě její výška, vždy jsem chodil k menším. Masáž potvrzena přes SMS. 10 minut před masáží SMS kde jsem (zvyk z králíka chodit v čas) byl jsem nedaleko. Zvoním na zvonek, po schodech dolů. Avalon má zajímavý styl ale asi nic proti. Otevírá mladá slečna, nabízí nealko. Dořešíme typ masáže kde se dozvídáme že Róza je trošku nezkušená. No říkám si uvidíme. Vybírám si masáž speciální erotický program kde je trošku odevseho.
Recepční mě potom odvede na pokoj. Je tu opravdu hodně tma ale zachvilku již v pohodě.

Na fotkách bych Roze řekl o pár kilo méně ve skutečnosti bych řekl že je to česká holka krev a mléko. Nicméně mě tohle nevadí. Hned na začátku dotaz zda si budeme týkat, probereme masáž a co je zakázáno. Vše s úsměvem.
Společná sprcha je trochu otukavaci, a po chvilce už ležím na břichu.
Masáž zad je příjemná, chvilkami zajíždí i na kamaráda, spíše relaxují a užívám dotyky.
Otočka na záda, Róza má rozpuštěné vlasy což vidím poprvé a za mě body navíc, využívá svých prsou krásně (má nádherné bradavky ), trošku se bála aby mi tam dole když přejížděla prsy neublizala což nás dostalo myslím si do hezké atmosféry (odbouralo nervozitu), začali jsme rozebírat spoustu erotických témat a přitom mě hladila, jezdila, já hladil ji no uvolnila mě a myslím že i ji to pomohlo.
U této masáže jsou dovolený polibky, sama mi potom nabídla že si lehne a mohu ji líbat a hladit. Což se mi hodně líbí a po chvilce když jsem změnil pozici a sedel nad ní a ona mi třela prsy penis jsem to již nevydržel a bylo. Asi bych si o to sám neřekl ale tady to nějak samo vyplynulo.

Společně otření a chvilku ležíme vedle sebe a povídáme si (třeba o tom zda líbat holku hned po polykání 😀).

Konečná sprcha spíše očistná.

Platba na pokoji. Rozloučení.
Čas dodržen přesně (nevím jak to udělala protože jsem na pokoji neviděl hodiny).

A i když Roza nedělá nějakou velkou divočinu asi bych návštěvu opakoval protože to byl skvělé strávený čas. Usměvavá, upovídaná krásná česká holka.

Název (druh) masáže: speciální erotický program
Délku masáže: 1 hodina
Cenu za masáž: 2400

https://www.tapky.info/?4875,roze-avalon-club-737-747-828-737747828

Hodnocení recenze: dobra

1000009280.jpg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx