Erotické masáže Praha

Lexy Infinity

Chtěl jsem zažít netradiční masáž, tak jsem zavolal do Infinity a byla mi doporučena ukrajinka Lexy. Přivítala mě v průhledném spodním prádle. Slečna má krásné rty, vlvnité hnědé vlasy a krásná prsa. Panenkový obličej. Je to ukrajinka. Po společné sprše, kde jsem ji mohl sahat na prsa a zadek, jsme se přesunuli na pokoj.

Nejdříve začíná masáž na břiše. Lexy mě začíná masírovat zadek a nenápadně mě škádlí prstíky mezi stehnama. Začínám mít stoják. Chce se přesunout prsty na záda, ale poprosím ji o pokračování. Sleduji ji v zrcadle a má opravdu luxusní zadeček. Zhruba po 10 minutách se přehupsnu na záda.

Jíž se ztopořeným ptákem se dívám na Lexi, co bude dál. Lije si olej mezi prsa a začíná mě honit prsama. Dělá to tak vehementně, že se ho dotkne několikrát obličejem. To mě naprosto dostává. Honičku prsama zažívám na masáži poprvé. Přehupuje se do polohy 69 a začne pořádná honička. U toho ji prstama škádlím poštěváček a citím, jak se uvolňuje. Bohužel to moc dlouho nevydržím a udělám se. Lexi mi ukazuje, jak jsem ji celou zcákal. Říká mi, že máme ještě 20 minut, co bude dál.

Mám zaplaceno pussycat, tak že bych ji chtěl lízat. Lexi si lehá na záda, dává nohy do praku a já začínám jazykové tornádo . Lížu ji poštěváček, lehce ji koušu a prsty stimuluji pysky. Ptám se ji, jestli mohu prsty pořádně dovnitř. Odpovídá, že to normálně nedělá, ale že už je rozjetá a chce udělat. Nádherně vzdychá a po několika minutovém prstění a lízaní se udělá. Oba jsme zpoceni a jdeme do sprchy. Další změna oproti tradiční masáži.

Ve sprše se už jen navzájem umyjeme. A zakončíme schůzku pořádnou pusou. Lexi navštívím určitě znovu. Atypická masáž, která mě bavila. Díky!!!

Pussycat

60 minut

2400 plus spropite 200

Doporučuji

admin edit: https://www.tapky.info/?4902,lexy-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_5912-682x1024-0.jpeg IMG_5909-1024x682-1.jpeg

4 3 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
8 prosince, 2023 11:22

”…kde jsem jí mohl sahat na prsa a zadek…”  😅 
Pánové, pokud se nepřestanete rozplývat nad tím, že jste si směli sáhnout na ňadro, vězte, že dříve nebo později vám i toto zpoplatní.
Sahání na prsa a zadek vždy bylo naprosto samozřejmou součástí erotické masáže

8 prosince, 2023 11:55
Reply to  BujnejBertik

Ty jsi to vůbec dočetl? 😆🤦

8 prosince, 2023 13:02
Reply to  Sktr

tebe nezajimalo, jak vsechny ty honičky skončej? cekal jsem zatceni, ale bylo z toho jen vzajemne umyti a poradna pusa  😂 

8 prosince, 2023 15:58
Reply to  Sktr

Je to tak Skůtře, nedočetl, odhadls mě dobře  😀  Zasekl jsem se na prvním odstavci, okomentoval a pak už jsem spěchal za prací.
Teď si to dočtu

Lion
16 prosince, 2023 10:20
Reply to  Gunner

Zdravím Gunnere. Měl jsi teda štěstí při výběru masérky. V Pussycat masáži nebývá vždy poloha 69. Chválím, že jsi se slečny zeptal, zda můžeš.

Lion
20 prosince, 2023 18:27

Určitě pasáže v dané recenzi, o kterých Gunner píše, jsou mi stejně záhadou🤔, ale necháme to v klidu spát.

Last edited 9 měsíců před by Lion
7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx